Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
šamarčina jedna doooobra treba ovoj.
strašno.
ТРЕЋИ СВЕЦКИ РАТ ПОЧИЊЕ!!! лолололо
kako fas nije framota?!
Ја се збиља биЈо уплашио... Реко', саће да направи неко големо срање нама јаднима, кад оно - она само исфрустрирана и није (очигледно) спавана у рч неко време... Или ју је ћале спавао... О_о
ja sam prvo čula-hejteri, ćale idol, treći svecki,
videla-njen glavudžon, pljuskanje po bulji, sneg rasipa u kameru.
ДЕ ДАЈТЕ ПОСТЕЕЕЕЕЕР!
ydamoydamo prije 8 minute 2
Аахаххахахаха!
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/025/390/983.jpg
Ћале кобедио лолололо
treba nam još informacija, valjda će nam ovaj lik što je postavio video reći.
mislim, informacija tipa prezime, adresa i to, da je lociramo, a za potvrdu dijanoze ne treba fala bogu više ništa.
Лулаби што си љубоморна?
Ovaj klip je pogrešan na toliko mnogo nivoa....
au
Ne znam da l da se smijem il da drkam.
mrzim glupa pitanja. pa je l' nije očito? svašta s tobom ajakse, stvarno.
PA EL TA ŠATRO NEKI AUTOR OVDE PA DIGLA GRAJU IL ŠTA VEĆ?
A Ajaks je baš ozbiljan bio. :)
LOLOLOLOLOLLOLOLOLO JEL OVO CRCHA SMRSALA??
Да јој није овај лик што је окачио клип ћале!?
ljubomorna sam i ja!
:prekršta ruke: