^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. @lud
    postoji.
    http://vukajlija.com/forum/teme/1439

tu mozes da postavis bilo koje pitanje. ali mislim da uglavnom nisu vezana za sajt, vec vise ovako generalno, iz opste kulture. pretpostavljam da to trazis?

@psv
    banuje se clan koji hejtuje sa oznakom.

2. Šta znači objašnjenje Spemovanje četa / foruma / sajta pored imena nekih banovanih autora?
    Odnosno,šta znači izraz spamovanje?
    Izgleda glupo,ali ja to stvarno neznam?

3. Спамовање значи , да је неко био много упоран са истим постовима. И да је на неки начин ометао друге чланове. Углавном је то чет.

4. Da li se spamovanjem smatra besomučno kačenje slika na istu definiciju,brisanje i novo stavljanje istih slika,kako bi slika koja je link prema određenoj definiciji bila stalno vidljiva u dnu ekrana,da bi to možda povećalo šanse da neko glasa baš za tu definiciju i da ona postane definicija dana?

5. Marketing nije zabranjen. Ali ako se na četu non stop kače slike u toku nečijeg razgovora, onda je to spam.

6. A ako neko prekida razgovorom kačenje slika?

7. Zbog upadljivosti slika, teško je razgovorom ometati kačenje slika. :P

8. Molim dežurnog dušebrižnika da mi objasni zašto mi je obrisao ovu definiciju xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx i po kom se to kriterijumu ona razlikuje od ove definicije http://vukajlija.com/lenjost/52200 pa ona mož da stoji a ova moja mora da počiva u miru, osim ako je kriterijum popularnost dotične i nepopularnost moje, što bi trebalo da bude moja briga, i osim ukoliko vam se eto tako oće i može da je obrišete a ja mogu da prdim u čabar ???

9. a da, voleo bih da mi vaskrsnete definiciju, ukoliko imate milosti, oh presveti moderatori

EDIT I JA: predlažem vam da me ignorišete, tako je ipak najbolje

10. Nekvalitetno je. Napiši nešto što će imati bolji skor.

11. @lija vujak: ne brišemo zato što nam se hoće, već zato što nam je to u opisu posla. tvoja definicija nije definicija nego jednostavno fazon koji je mogao da eventualno funkcioniše kao primer, a da postoji nekakvo telo definicije koje bi podrobnije objanilo pojavi obrnute psihologije. nemam pojma tako nešto. nemam pojma po kom se kriterijumu razlikuje pošto tu drugu nisam pročitao, a i ne želim, pošto neću da upoređujem.

jedi manje pilula gvožđa edit, obiće ti se to o glavu.

12. hahahahaah, koji ste kraljevići, obojica....

13. Generalni kvalitet definicija je i dalje očajan. U najboljem slučaju, vidim poneki forumski post umesto definicije.
    Samo konstatujem. Možda bi trebalo nekako motivisati ljude da se više potrude, inače je gubljenje vremena čitati ovo.

14. Па могла би и ти да намикериш неку дефиницију. :)
    Да мало побољшаш квалитет. :)

15. Da l' se kaze "namikeris" ili "namikaris"? :)
    Aha, odgovorite na to. :)

16. Jel moze da me ubacite na čat bez 50 poena?

17. Мали српски не можеш.

Ова тема се зове питање - одговор, и учесници су мод и члан. Ово није тема за дискусије.

18. autori

slavko88 i madmike

su banovani zbog spemovanja sajta svojim slikama i videima. ponašali su se kao da je prostor za nove slike i videe samo njihov, te onemogućavali ostalim autorima da njihove slike i videi budu viđeni, te i ocenjeni.

Ovo neće biti tolerisano i ovakav vid reklame (na štetu postalih autora koji bi isto da okače sliku na svoj izraz i da se ona vidi u prvih 10) biće sankcionisan.

Ban na 24h minimum. (možda 48h i više, zavisi od odluke ostatka mod tima)

Mojne mi pravite duple naloge da se žalite i pitate nešto ovde, to ne volimo.

19. imam jedno pitanje.nesto izmedju predloga i pitanja tj. ali ipak sam resila da ga spakujem ovde.da li bi nekako mogao da se ogranici broj slika koje se postuju na cet u toku jednog dana?ima nekih ljudi koji 'pricaju' u slikama kada dodju na cet pa..em sto smara em sto baguje ceo cet i radi sporije.ako moze da postoji kvota za definicije sto ne moze i za slike nesto tako..?

20. generalno ja se ne bih nadao tako nečemu u skorije vreme, ali može da se napravi kompromis. lepo se opomenu ti ljudi koji pričaju u slikama (slika je više od hiljadu reči, puno slika, previše priče) te ako je neki od uvek prisutnih moderatora tu, moglo bi da se sredi brisanje tih slika u real timeu ili nešto slično.

kada ih zamoliš, lvećina će prestati. i mene smara to hiljade i hiljade slika...