Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nije hejt, ja sam brisao postere. Pre nego sto postavite pitanje zasto sam ih brisao, procitajte ovo:
http://vukajlija.com/forum/teme/6051
Neki su imali copyright vodeni zig,
Neki su bili karikature (a karikature su vlasnistvo karikaturista)
Neki su bili "smesne slike" sa nepotrebnim komentarom
A neki su bili samo glupi.
zašto mi je skinut poster IQ,PRI TOME DATO 20MINUSA !!!!!
Postovani,
zelim da vam se obratiti u miru i sa strpljenjem da cu dobiti odgovor.
Moja popularnost je spala na 24, verovatno stime sto su moje slike i jedan jedini poster nekim cudom "isparili"..Pa me zanima kako?!!!
Unapred,hvala.
crjz, ја сам ти неке обрисао. Разлог је овај:
''Моле се аутори постера да у исте не стављају слике са утиснутом адресом других сајтова. Биће одмах обрисани, као и сви постери који су преведени с других језика, било дословно, било приближно.''
Има на овој теми:
http://vukajlija.com/forum/teme/2488?strana=1
Hvala.
Aha, hvala Džimi, to nisam video da postoji, prepisao poster nisam nikad, al nisam sa svih skidao ime sajta. Moja greška potpuno ;)
Hvala na brzom odgovoru, radiće 'crop' više u buduće. hehehe
hvala najlepse...
Ja se izvinjavam unapred, ali mislim da sam popio hejt, unapred se izvinjavam ako gresim, ali mislim da je tako.
# :))
Nije hejt, nije hejt. :)
Питао бих дежурне је ли дозвољено обрисати дефиницију, па је после у боља времена поново поставити. Написао сам једну и поставио је у тотално небулозно време кад никог нема. У тренутку док ово шкрабам дефка стоји на 9 гласова целих, и свих девет на горе- све за 45 мин.
Дакле?
Унапред хвала
Може, што да не. Само да се не претерује с тим.
Hvala na odgovoru,posteno jer je greska moja.Samo napred,ovakvim brisanjem se definitivno poboljsava kvalitet sajta.
Sta da radimo ja i moj brat, ako imamo naloge na Vukajliji, imamo jedan komp, i jedan modem! A da nas drugi ne prozivaju da smo dupli nalog! Unapred zahvalan na odgovoru.
Samo budite kul :).
ok hvala Black :)
И ја и мој брат смо на истом модему и на Вукајлији (додуше он много ређе долази), па нас још нико не прозва да смо дупли налог. :)
Ja sam se danas prikljucio vukajliji, iako vec duze vreme, pratim rad ovog sajta. A i moj mladji brat me je navodio na to da postanem clan, naravno ja sam uslisio njegove mudre reci, i od danas sam jedan od vas :)
Е, па, добро дошао. :)
Hvala Dzimi :)
Pitanje - A zašto spamujete po temi?