^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

  1. http://vukajlija.com/forum/teme/6208?strana=1 evo ovde imaš okupljanje na koje su svi pozvani. a okupljanja su inače nezvanična i uključuje ljude koji se i inačedruže

  2. http://vukajlija.com/bez-brzo-pod-sto-il-futer/125094#comment_247110

    Последњи коментар на овој дефиницији , да ли је то вређање другог корисника? Не желим да улазим у свађу са неким ко не зна да стави три речи у смислени ред.

  3. Komentar izbrisan. Za sad neće biti banovan jer je nov član, ali ako nastavi, biće.

  4. OВАКО:
    ДЕФИНИЦИЈЕ ДАНА СУ ВАМ СВЕ ГЛУПЉЕ ОВО УПОЗНАВАЊЕ ЈЕ НАЈВЕЋЕ СРАЊЕ КОЈЕ САМ ИКАД ВИДЕО!!!!!!!!!
    ТОЛИКО ОД МЕНЕ !

  5. Коме је упућен коментар?

  6. definicija jeste piglu do jaja

  7. Свим администраторима.Кад већ знате да подржавате хејтере и бришете сваку дефку везану за њих,обратите пажњу шта се избацује за дефку дана.Кога боли курац дал је неки вукајлијаш ћутљив,духовит или му смрди из уста??Ужас разочарао сам се,а пре него што сам се регистровао бар сам мислио да овде нема хејтера,незанимљивих ликова итд.......

  8. Ima li ovde neka sankcija za tužibabe ? :)

  9. hahaha ćirilica je kralj! :D

  10. ''Свим администраторима.Кад већ знате да подржавате хејтере и бришете сваку дефку везану за њих,обратите пажњу шта се избацује за дефку дана.Кога боли курац дал је неки вукајлијаш ћутљив,духовит или му смрди из уста??Ужас разочарао сам се,а пре него што сам се регистровао бар сам мислио да овде нема хејтера,незанимљивих ликова итд.......''

    Ало! Је л' модератори бирају дефиницију дана? Ево, Суки даде минушћину. :)))

  11. I još jedno pitanje: Kako moderatori sankcionišu avatare od drugih članova na kojima piše "Ја кад се улогујем прво Севасту лупим минус на нову деф. па све друго" ?

  12. Koja je to zloća stavila?????

  13. Hahahahaha, to sam i ja hteo da pitam, al' nisam vlas', pa reko', bolje da ćutim :)))

  14. Не, Севасте. Рекао сам да прво почешем муда, па ти онда дам минус. Немој погрешно да ме цитираш. :)))
    Сад озбиљно...
    Зар си толико ментално изазван, да мислиш да ја то стварно радим кад се улогујем? Не знаш за зезање уопште. Поставља се питање ког ђавола тражиш на овом сајту.

  15. hej,hoce neko na Umeka 13.03. u Novi sad...:)

  16. Ipak ste obrisali Otakuovu defku... Biće krvi do kolena kad bude video sutra. A taman je zadovoljan sobom otiš'o da spava... Mukica :)))))

  17. Meni ova Vukajlija postaje baaas komicna!

  18. Ćuti... Nisi bio na okupljanju da vidiš šta je komendija LIVE :))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.