^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

  1. Proverio sam, samo je jedan od njih glasao za tebe, dao ti je plus i minus.

  2. Ok,i dalje mi je čudno,al ajde sve je moguće...

  3. Primetio sam da neki autori postave link svoje definicije a piše nešto potpuno drugačija.npr piše auto a vodi do neke definicije o čak norisu.kako se to radi?

  4. помоћу угластих заграда. [ prvo ovu, pa staviš reč, pa onda|(ova crtica), pa link definicije i zatvoriš drugom uglastom zagradom

  5. Dok sam se ja ispetljao, zeka je već objasnio neke stvari :)))

  6. Jel je moguce promeniti username?

  7. bukajlijo, imao sam i ja slicnu situaciju. da ne imenujem autora - dao ti je jedan autor vise minuseva sa duplih naloga.

    Borise, izbori se i posalji pvt kaizenu kakav nick zelis da ti bude.

  8. Je l' murbi, a koji je taj jebač? Kaži, brate, da znamo s kim imamo posla.

  9. Nebitno brate moon, ionako je jedan od jacih ovde i modovi ga ne diraju :)

  10. A pa za ovaj komentar Murbi ima odmah da dobijes 7 pluseva na najjacu tvoju defku. Samo od mene! :)

  11. lol provalite temu: pitanje autor - odgovor moderator! opušteno, bleja :) idem ja malo na temu kod strine paranoje da moderišem.

  12. Vidiš, spem je u stvari jako spontana stvar :)

  13. Sto se tice moje paranoje oko hejta, dobio sam nocas jos par minusa na definicije od pre tri dana :] http://vukajlija.com/sada/129806 Sto je najcrnje, ova mi je bila sa nulom..

  14. eh melk, matori, znam taj osećaj. imao sam i ja nekada gomilu definicija "sa nulom", ali što si duže na sajtu shvatiš da je to veliki luksuz. što se više trudiš da te što više ljudi pročita i, ako ne zavoli, onda "zgotivi", imaćeš sve više i onih prilepaka kojima se tvoj rad jednostavno ne dopada.

    moraš da se pomiriš sa činjenicom da je nemoguće da se baš svima dopadne ono što napišeš... lakše ćeš dobiti par minusa na te od pre par dana nego na one starije...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.