^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. 'Ајде ми сад лепо објасните, зашто је обрисана дефиниција. Какве везе има што дефиниције деле исти наслов, кад су дефинисане са потпуно различитих станишта. И зашто за име бога стоји да је обрисана под изговором да је "неквалитетна", кад већ кажете да је плагијат?!

И ово није први пут.

2. I ja se pitam zašto?

Ova Gvozdenovićeva opisuje za kakve ljude je prijemni na privatnom fakultetu, a Ajnštajnova opisuje kakva su pitanja na prijemnom na privatnom fakultetu. Tako da nije ni P od plagijat.

A obrisali ste je kao nekvalitetnu. Nije tačno da je nekvalitetna. Ja sam se iskidao kad sam čitao. I taman da ocenim, vi je izbrišete...

P.S. ovakve situacije mi remete listu autora sa definicijama dana.

3. pa, zapravo, jeste nekvalitetna.

izvinjavam se oštećenim stranama, ali ovo nije bila ishitrena odluka, već se većalo.

4. A šta? Je l' se to svaka definicija dana analizira na mod forumu pre odluke da li da se obriše ili ostavi?

5. заиста, појачан број модератора, и опет радите по старом. ако је већ плагијат, зар то нико од вас раније није могао да уочи?

6. Стани, стани... Кажете да је неквалитетно. Сад и ви радите да не кажем шта! Било је раније са сликама, то у реду, испадне дефиниција дана због рекламе ако није заслужила или линковањем на чету. Али овде није ништа рађено, поврх свега 16 аутора ју је марковало као омиљену, није имала толико гласова да "смрди" као неке остале на насловној (6 кад сам задњи пут видео).
    Заиста ми није јасно.

Сурови, да ли могу да добијем копи-пејст већања на пвт?

7. @daishi: ne
    @tasmanijski đavo: mogao je, možda je trebalo, ali to je izuzetno teško.
    @einstein: ne. (4 ipo od 5 moderatora je bilo za brisanje od ukupno 5 prisutnih)

izvinjavam se na neprijatnostima, stvarno mi je žao, ali bilo je neizbežno. uvek neko mora da bude oštećen, jednostavno je tako...

8. "uvek neko mora da bude oštećen, jednostavno je tako..."

Što, ako za to ne postoje objektivni argumenti...?

9. Ako je ona Ajnštajnova definicija nekvalitetna onda obrišite bar 80% defki na sajtu. A i daleko je od plagijata i čisto sumnjam da Ajnštajn vršlja po sajtu tražeći inspiraciju. Ming i polovina jednog od 5 prisutnih modova su apsolutno upravu. :)

10. Šef je uvek u pravu... :)

11. E možda bi mu pametnije bilo da malo više vršlja po sajtu, i potraži ima li nešto slično pre nego to što definiše neki pojam. I ne samo njemu. Za koji kurac onda služi pretraga!

12. Može li da se zakatanči ovo i otvori nova tema? Ja sam 1000ti. :)

http://vukajlija.com/forum/teme/7331?strana=50#post_337386

EDIT: Hvala. :D Idem da slavim pobedu. xD

13. Океј, онда побришите све о Чак Норису и иронији, оставите само по један примерак сваке, кад већ не сме да буде исти наслов! Нећу више ништа рећи на ову тему.

14. u pravu si, valjalo bi tu dosta pročistiti. uskoro će biti obrisano!

15. Sme da bude isti naslov, ali ne sme da bude ista suština.

16. I meni je delovalo kao prerada Gvozdenoviceve definicije, ali nije bas da je ista. Da sam ja moderator, verovatno bih pobegao sa tog glasanja. :) Verovatno zato i nisam moderator.

17. @ black_hole: ponekad sme da bude i ista suština ako je definicija baš kvalitetna. nećemo da sitničarimo baš uvek pa da brišemo ako je nešto stvarno dobro, a ako nije, onda se definitivno briše!

18. @Surovi
    To sam hteo da kažem, loše sam se odrazio :).
    Tulumbaće, Verovatno :D.

19. @Surovi
    А што онда не ставите да се глас модератора важи бар 20, јер о томе да ли је нешто квалитетно одлучују и остали "обични" гласови, а сад за сад, гласови модератора се важе као и сви остали - само 1.

Kaizen:"Takođe ako je definicija toliko loša da smrdi i mesto joj je na groblju, onda je i to moguće označiti. Brojevi u zagradama predstavljaju mišeljenja drugih ljudi o tome. Moderatori prate situaciju i ako puno ljudi kaže da smrdi onda je i sahrane..."
    Која је онда поента ове опције?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.