Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ih, Beli, ne mrziš me dovoljno, moraš više da se potrudiš. :)
A banovan si zbog spema i to nakon opomene. Da li ti je to dovoljno objašnjenje ili da probam da ti nacrtam?
pazi se Beli. Šiva je doktor za Fotošop:)
Nemas potrebe da mi crtas,ali opomenula si me a ja nisam nalepio posle toga,proveri pa mi se izvini ako shvatis da ima potrebe,a ako ims mozga i dusu,tj ako si pametna shvatices da sam upravu!! Ja radim ono sto nikome na svetu ne pada na pamet i ono sza sta misle svi da je debilozno a to je borba za pravdu!
Beli...
"a ako ims mozga i dusu,tj ako si pametna"
Ti kapiraš da je i ovo uvreda? Uvreda = mogu opet da te banujem. No, opusti se.
Štedim te jer se tako stoički boriš za pravdu.
Kad nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost :)
Хехе,хвала и извини,ја неке ствари не подразумевам под увреде,ово што сам реко је била најбоља намера.
Мада све ово не мења ситуацију да ја многе модераторе мрзим!
Tako je, reci im. :)
za Bleck hola,a u vezi one moje skinute def juče.. ona def. DANA..je isti tip RAZMIŠLJANJA, na datu temu.....ni to nije definicija..ako tako gledamo na tekst!!
Kad ocjenim nesta posle refresa glas nestane i ne pojavljije se ni posle par minuta. U cemu je stvar?
Sacekaj jos par minuta pa probaj ponovo,desava se!
Ko mi je i zašto izbrisao poster? Ima još nekoliko sa sličnom tematikom, stvarno mi nije jasno. Molim da mi neko pojasi pravila kod ostavljanja istih, ako ih uopšte ima.
Možete li da mi date link neke definicije koje je baš dugačka ali da nije sranje?
http://vukajlija.com/jezivi-komsija/40230
Hvala
pa stvarno više,moj poster nije poster,moja def je razmišljanje...nije mi odgovoreno ŠTA JE DEFINICIJA DANA ONA DRUGA??ČISTO RAZMIŠLJANJE!!
бане6722 у чему је проблем?
Po drugi put mi se briše poster (razlog brisanja prvog mi niko nije obrazložio iako sam to pitao ovde!!! iako nije vređao bilo koga, nije bio plagijat jer sam sam sklapao te slike u jednu i nije sadržao bilo šta vulgarno) i pretpostavljam da je zato što je jedva bledim slovima pisalo ime sajta preko sredine slike, što se skoro nije ni videlo, sličnu sliku nisam mogao da nađem a ni da isečem kad je to moguće i kad isto to piše u podnožju slike. Ima desetine slika koje su uzete a neke i doslovce prevedene sa stranih (de)motivacionih postera i još uvek stoje. Hoće li konačno da se javi moderator koji mi ih je obrisao i da obrazloži njihovo brisanje jer ovo postaje stvarno smešno!!! (prvi poster je bio "život u srbiji")
Постери који већ постоје се углавном бришу. Мало пре сам их обрисао неколико.
Не бришу се , ако им се контекст БАШ БАШ разликује.
Седи1 - твој је обрисан баш због тих "једва бледих" слова, јер је то "јебени" водени жиг, што значи да неко може да нас "нагузи" због тога, колико год то банално деловало, али тако је.
Moj nije imao žig. Šta ne valja na posteru "Kad ti auto tjunira laik"?