Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
јеси, има форе још 18 сати да скупља поене за сутра увече.
(А већ има пуно поена) :)
Ima ta jos da skuplja.
Jel da brišemo? ....
možete li da zamolite člana plazma keks da se pristojnije ponaša u igri ko poslednji pobednik?
hvala
koji si ti jadnik hahahahahahaha mogu i da me banuju...sto kaze peja ...a sto ne bi moglo ....hoces i na tasos da te vode :))))
@korelone, da se ja pitam... Al' hteli smo demokratiju- izvol'te.
Pustimo je, sta je tu je.
@plazma keks: molili bi te da se pristojnije ponašaš u igri ko poslednji pobednik. nije mnogo teško biti fin, a svima onda bude lepše.
!
I svakako, nije fino biti tezak
Pitala bih moderatore, da li je moguce vratiti definicju sa groblja ako sam je licno obrisala? Nedostaje mi :-)
koju definiciju?
Zlatibor :-)
Hahhahah
Ne mogu da ti vratim definiciju jer bih morao da kopam po groblju do sudnjeg dana a mozda i duze. Ako slucajno nadjes link javi se opet :)
evo kad se tako lepo smejes, nasla sam je...treba da se uvede pretraga groblja
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
aj sad vrati je hehe
hvala i ciao
(Edit mali prst) - zato se i smejem, zbog pretrage groblja :)
vratio... i dao minus.
zasto ste mi obrisali tri definicije pod izgovorom ‚‚ nije definicija‚‚ iste te definicije su stare otprilike mjesec dana, ako ne zadovoljavaju kriterijume trebali ste da ih brisete odmah, a ne kada već 'ostare', zar je moguće da ih uopste niste vidjeli do sinoć?
moguće je. postoji mnogo definicija na sajtu i ogroman promet. uvek nam nešto promakne.
brate molo je glupo to, zar ne?
Malo je glupo da je na ovoj temi svaki drugi post tvoj. Malo je glupo da si imao 2 dupla naloga. Ali biće mnogo glupo ako uhvatim treći, jer će tada biti banovan i glavni nalog.
A sad se opusti i ne traži dlaku u jajetu, nisu modovi tvoje kučke.
malo je glupo to sto to nisu bili moji dupli nalozi,,,da ti objasnjavam ciju su ne bi mi vjerovao, zato i necu, ja i ne mislim da su modovi moje kucke. Ova tema je ovde i postavljena da bi ljudi pitali sta im nije jasno, jbg. cemu ljutnja odmah?
Nema ljutnje. Nastavi da pišeš dobre definicije. Lično ne volim kada kvalitetan autor počne da kuka za obrisanim definicijama. Malo mi ne ide jedno sa drugim, razumeš... Sve ok.