^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Ok. samo mi nije bilo jasno zasto su obrisane, jer sam mislio da se uvidi odmah sta je dobro sta nije, jbg, vidim da sam pogrijesio. Sad je ok.
    Hvala ti!

2. @Celt
    Hvala za vracenu definiciju a i za srdacno obavestenje o minusu kojeg ste tako demonstrativno zalepili ovde na forum.

3. Upravo sam bio svedok sopstvenog hejtovanja....Oko 13 casova danas mi je u roku od 3 minuta skinuto preko 20 glasova...Za to vreme nije mogao ni da ih procita... OCEKUJEM POMOĆ!!!!

4. Kako se podvlače reči u definiciji i u komentarima?

5. @Nikola: cek da vidim

@mara munja: stavis pravougaone zagrade [] oko te reci.

6. Če Vu sređeno je:)

7. HVALA KORLEONE I CHE VU!!!

8. Opet me neko hejtovao...oko 14 casova 10 glasova manje za minut...Daj skinite mi ga...Pliz moderatori...

(Edit) - sredjeno

9. pfff
    registrovah se malopre i selektovala sam zenski za pol a pise mi na profilu da sam musko =)
    kako da promenim to kad nema opcije? =/

10. Пошаљи приватну поруку администратору
    http://vukajlija.com/recnik/autori/1

кликни овде па десно пише "пошаљи приватну поруку", напиши о чему се ради и он ће то да реши.

11. Hvala još jednom što mi makoste i ovog drugog hejtera....

12. Želim da mi se obriše nekoliko definicija, ali ne znam da kopiram više od jednog naslova.
    Ako budem tražila brisanje za svaku pojedinačno, neko će misliti da zezam.
    Koliko ja ništa ne znam :((

13. Отвори сајт у два таба

14. и са једног копираш дефиниције и пејстујеш у пост:)

15. hvala
    sad više znam :))

16. Aj vidite ćašćava me neko na svakih desetak sec po minusom redom, mislim da se blizi kvoti minusa dovoljnih za zalbu :)

17. samo kod jednog autora si na više od -5, a on te dugo nije ocenjivao :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.