Што се не ограничи количина дневних дефиниција на вукајлији?
Овако дневно се напише неколико стотина небулоза од којих се реално оцени 20, а примети 10. Зашто једноставно не направити неки дневни, или часовни лимит?
A gdje su ti moderatori.Ljudi, izbrisali ste mi sa profila sliku na kojoj je prikazano kako se dvoje vole(kresu).Pa jeste li vi normalni?Šta ima loše u tome i po čemu je ta slika vrijeđala bilo koga.Ako je neko od vas homoseksualac i sl. nemam ništa protiv, ali nemojte da se vi ponašate tako diskriminatorski.Sramota.
Insistiram da mi vratite moju sliku, i na tome ću insistirati sve dok mi ne vratite istu ili me onemogućite da više insistiram.
Ajde, ne glupirajte se, vratite mi moju sliku.
Korleone, naravno da mi avatar stoji na mjestu jer sam ga ja vratio i molim Vas da mi više ne čeprkate po ličnim stvarima.Inače ovo nije bio štrajk već masovne demonstracije, čitava rulja koja vrišti u glas.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pretpostavljam da je iskusni na ovu mislio. Stvarno, baš bezveze što je obrisana, i to posle 2,3 minuta od objavljivanja. Def uopšte nije loša. Zaslužuje da se vrne u život.
Ludi Psihijatre, ne spemuj temu!
mali prste, ili bilo ko, ošinu definiciju ja na groblje slučajno
vratite, ne htedoh tu da obrišem molim vas
враћена
Hvala
poaslo
Што се не ограничи количина дневних дефиниција на вукајлији?
Овако дневно се напише неколико стотина небулоза од којих се реално оцени 20, а примети 10. Зашто једноставно не направити неки дневни, или часовни лимит?
Па постоји лимит. 5 дефиниција за 24 часа по аутору. Глупо је ограничити дефиниције. Тренутни просек је око 8-9 дефиниција на сат. Шта ћеш мање.
8-9 na sat?
Meni se cini da je mnogo vise, pogotovo u vecernim casovima kad nagrnu svi... al dobro.
Ajd` uzdravlje :)
Чекај бре - па то је више од 200 дефиниција дневно?????
Па о томе и говорим. Зар није то мало много? То је 6000 месечно!?!?
Ја не успем ни 20 дневно да прочитам к`о човек.
Kada mi skidate etiketu hejtera, već je prošlo nedjelju dana a ja sam i dalje 'obilježen'?
Скинута етикета.
A gdje su ti moderatori.Ljudi, izbrisali ste mi sa profila sliku na kojoj je prikazano kako se dvoje vole(kresu).Pa jeste li vi normalni?Šta ima loše u tome i po čemu je ta slika vrijeđala bilo koga.Ako je neko od vas homoseksualac i sl. nemam ništa protiv, ali nemojte da se vi ponašate tako diskriminatorski.Sramota.
Insistiram da mi vratite moju sliku, i na tome ću insistirati sve dok mi ne vratite istu ili me onemogućite da više insistiram.
Ajde, ne glupirajte se, vratite mi moju sliku.
Чему такав штрајкачки став? Знам да је актуелно штрајковати за сваку глупост, али умањите мало доживљај. Аватар ти стоји на месту.
Korleone, naravno da mi avatar stoji na mjestu jer sam ga ja vratio i molim Vas da mi više ne čeprkate po ličnim stvarima.Inače ovo nije bio štrajk već masovne demonstracije, čitava rulja koja vrišti u glas.
Nema smisla ni moja definicija, niti biti više sa vama.Srećno vam bilo....
Сајага, предлажем блокаду Кнеза Милоша и Немањине:)
Iskusni, budi malo precizniji. O kojoj definiciji pričaš?
Pretpostavljam da je iskusni na ovu mislio. Stvarno, baš bezveze što je obrisana, i to posle 2,3 minuta od objavljivanja. Def uopšte nije loša. Zaslužuje da se vrne u život.
Vraćena.
Mislim da sam malo hejtovan ( 30-ak glasova ), a možda mi se samo čini. Nek proveri neko od nadležnih službi, ako može. Hvala.
Nije hejt, davao ti i pluseve, a i izgleda kao citano, po razmaku glasova.
Ne svidjaju mu se definicije izgleda.
Aha, ok. Hvala još jednom.