Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Korleone, krećemo sa Autokomande i danas direktno jurišamo na dva moderatorska kordona.Organizator moli moderatorke da se sklone kako ne bi bilo prigovora na fer borbu ili još bolje da se priključe protestantima te da u miru riješimo stvar.Ooooooo Partizane volimo te mi srcem svim...
Е,није ми јасно како да поставим нову тему за дефинисање,па да се појави у горњем десном углу екрана.На који год фазон сам покушавао-није успело.
Doktore Jankoviću fora je što ne možeš gore desno da vidiš definicije na koje ne možeš da glasaš, a na svoje ne možeš, tako da ne možeš svoju da vidiš gore desno. Napiši definiciju, izloguj se i pogledaj onda gore desno. videćeš svoju definiciju.
Ахааа...Е,хвала,својим постом управо си спасао једну тастатуру мог излива беса.:)
Nema na čemu, tu sam, između ostalog, da štitim nevine tastature.
Ja tek sad skontao da imam privatnu poruku, i rekao bih da je doticna osoba spamerka:
anita50
29.09.2009.
Hi Dear
Is my pleasure writing to u . How are u doing?
I am Anita I went through ur profile and it seems intresting , i will really love to know u better . I mean u deserv to be kept in a tresure box and admire . with graet hope of knowing more and developing better and promising relationship with you. write to me on My email box ; (.**@yahoo.com) am watting to hear from you
thanx . Anita
U njenom profilu vidim sledece:
anita50 29.09.2009. 29.09.2009. 0
Moze li se obrisati ova private poruka? A verovatno i taj nalog moze na led.
MOD Edit: Ako ti baš toliko kopa oči taj PVT obrati se Kaizenu direktno na PVT, jer mi nemamo pristup Vašim PVT porukama, a i za njega nisam siguran. Uostalom, ko da je bitno.
Tvoj PVT je PRIVATNA stvar, i to je TOP SECRET ovde.
Ja samo ukazujem na to da je u pitanju očigledno spammer, nalog je korišćen samo tog dana kada je i kreiran, i da bi nešto trebalo uraditi po tom pitanju.
edit: dešavalo mi se i na drugim sajtovima da dobijem skoro istovetnu poruku, i kad sam iz zafrkancije odgovorio na mail dočekala me nigerijska šema za prevaru...
banovaoo sam anitu50 zbog spema sajta
Овај пост је најпре намењен малом прсту.
Пре свега, данашња дефиниција дана, ова моја о таблоидима, џа-бу, није квалитетна, бар не довољно квалитетна за дефиницију дана. Ја то признајем, али то не даје за право једном модератору да је пљује као неквалитетну, а да не предузима ништа по том питању.
Пример: http://i33.tinypic.com/28vq7oz.jpg
Пуно ироније, зар не?!
Прсте, теби је Каизен дао за право да субјективном проценом уз сагласност других модератора обришеш било шта што сматраш неквалитеним? Да! Зашто је онда ниси обрисао, а пљујеш овако непримерне (једном моду) коментаре?
Зар овде само Сурови може да обрише дефиницију дана?!
Зато што сматрам да је дефиниција неквалитетна и зато што и ја желим да на сајту буде квалитетнијих, тражим да се дефиниција обрише под условом да се не брише овај пост.
А сисе се не помињу нигде у дефиницији, она алудира на наивна оправдања звезда код масе, мада то више није важно. Сисе са слика морају да буду ту, јер просто нема слика домаћих таблоида на којима нема сиса које бих могао да окачим уз ову дефиницију.
Прсте, ниси алапача, већ модератор, ради свој посао.
Ево линк до дефиниције: http://vukajlija.com/pa-sta-u-tabloidima/102219 , и да нагласим, дефиницију нисам ни писао за дефиницију дана, испоставило се да је брзо нагурала доста гласова.
http://vukajlija.com/zasto-su-definicije-dana-lose/102331
Ту дефиницију пошаљи свима који се рекламирају, почевши од колеге Целта, и он се рекламира, и ја немам ништа против тога, стварно, самим тим што се и ја сам рекламирам, а кад се рекламирам то радим из разлога што желим да моја дефиниција буде прочитана. Боље је да има 44-44, него 17-1. Макар ћу имати на уму да ми је 88 људи истакло своје мишљење на моју дефиницију него 18.
И не би било лоше да радиш нешто конкретно поводом тога. На пример брисање дефиниција, чак и слика, рокање минуса на рекламе (што да не ако ти смета?) и још што-шта, алате за то имаш.
А када процениш да је нека дефиниција дана много лоша, добро погледај конкуренцију и запитај се колико је лоша. (не говорим о данашњој ситуацији, већ о много таквих)
Ne pada mi na pamet da je obrisem, ni da ti dozvolim da izigravas parametar koji odredjuje sta ja imam pravo a sta ne.
Nisam shvatio da mi je potrebna tvoja dozvola da kazem sta mislim o metodama kojim dolazite do def dana.
Vasa stvar, necu vas ja uciti znacenju reci fer plej.
Добро, ти си зацртао један правац, њега се слепо придржаваш и не обраћаш пажњу ни на шта. Уживај, најпаметнији си.
Други модератори слободно могу да је обришу, мени 150-200 плусева ни из џепа, ни у џеп. Ставите ''Неквалитетно'' или ''На захтев аутора'' ако је могуће, ако будете брисали.
Толико.
Prste, iako se u nekim stvarima slažem sa tobom, objasni mi jednu stvar. Definicija sa 5 slika, reklamirana 'iljadu puta, u plusu samo 18.
Definicija dana "hrvatski monetarni sitem" Nigde sisa, kuraca palaca?
Od sada vama koji mi dajete minus na reklamu i koji to odjednom javno osuđujete, klepiću minus na svaki minus koji sam ja dobio na reklamau. Pa kome drago kome mili kome ne.
ne vidim ja da je nešto lošija od ostatka definicija dana.
ako želiš da je obrišemo, postavi u onoj temi def. za brisanje (ne zato što ne može ovde, već kao nekakvu potvrdu da to stvarno i dalje želiš)
a što se tiče malog prsta i ogovaranja na četu, fora je što ispada da on samo zato što moderiše ne sme da kaže šta misli javno. dobro ne baš ne sme, ali ispada kao da se od njega očekuje da bude uzdržan popitanju nekih stvari. ne. moderatori zvanično nisu nikakav etalon dobrog ukusa, nikakav uzor ostalim članovima ili bilo šta slično. moderatori su samo oni ljudi kojima je povereno da brišu samo zato što je to preveliki posao za jednog čoveka.
ne znam kako je ispalo ovo, ali stvarno nisam imao nameru da zvučim neprijateljski, čisto kažem da mi malo smeta to konstantno izdvajanje moderatora u bilo kom smislu. mi smo iste budale kao i svi ostali :)
prvi srpski vampir banovan zbog najave spemovanja sajta.
(bolje sprečiti nego lečiti)
Ide mi pomalo na živce kad ljudi zarad pretjeranog poštenja i težnje ka ne znam ni ja kakvom kvalitetu pljuju po sopstvenim definicijama, ne bi li ispali ne znam ni ja koliko samokritični. Ako ti je definicija postala def. dana, šuti boli te uvo. Ako misliš da nije dovoljno kvalitetna, nije ni do tebe ni do definicije, već do neukusa publike. Uostalom, ovdje ni ne postoji parametar "kvalitet" već samo poplarnost.
"Uostalom, ovdje ni ne postoji parametar "kvalitet" već samo poplarnost."
amin!
Ogovaranje bi bilo da sam se trudio da Džoni ne sazna to sto sam pisao. Poenta onog "I opet imamo genijalnu definiciju dana" je bila u reci "opet" a ne u "mrzim Dzonija i njegovu definiciju".
Nije Dzoni kriv sto je nepisao definiciju (i reklamirao je) bas onog dana kada je meni dopizdelo da posmatram olimpijadu u kacenju slika na definicije. Nije ovo bilo nista licno.
@PSV - Imas lep plašt, skoro kao Supermen.
Na koliko je banovan PSV?