^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. najverovatnije na 5 dana.
    (možda dan dva kraće, možda par sati duže)

2. Hoće li neko skrenuti pažnju autoru http://vukajlija.com/recnik/autori/15475 da ne jede više govna sa c/p definicijama, viđenim i prepisanim hiljadama puta? Dotični priznaje c/p uz obrazloženje da je to ok, i da to većina radi ( za to drugo je donekle u pravu ). Mislim, jes' da je nov ovde, al bolje je da mu se na vreme pobrišu sve sumnjive definicije, i da mu se objasni da bi trebalo da ostavi malo više ličnog pečata. A?

3. E, baš sam to hteo da napišem. Dečko ga je preterao. A nisu mi jasni ni ovi što plusiraju te definicije.

4. skretao sam mu paznju vec... ne slusa.
    na kraju cu ga banovati zbog spema sajta

5. Може ли неко од модова да ми исправи наслов? http://vukajlija.com/kvazi-poznavaoci-gramatike/98650 Спојите прве две речи.

Сређено: http://vukajlija.com/kvazipoznavaoci-gramatike/98650

6. Извините модератори, али нешто ме већ дуже време заокупља, али никако да се сетим шта.
    А ево, сетио сам се пре пар минута:
    Шта је било са оним новим правилом да се свака дефиниција која не скупи 20 гласова избрише??? Или ја то трипујем...

7. vazi, naravno... ali mora da se pretura po arhivama za dane, a ja neko vreme nisam bio tu, a sad mi polomljen palac na desnoj ruci, pa sam na bolovanju :)
    (ozbiljno, sve sam usporen, a za to treba da otvoris 50 taba)

hvala sto si podsetio.

8. Celt, neko me ishejtovao!

9. nije strasno... obrisao sam.
    ako se ponovi, etiketa

10. Thanks VERY VERY much! Dođem piće. :)

11. имам ја једно питање за модераторе шта значи ротирање слика?

12. pa, stavis jednu, pa drugu, pa obrises prvu kad ispadne dole sa liste i ponovo je stavis, pa obrises drugu i ponovo je stavis...
    nema veze sa slikom nit sa definicijom, nego bezobrazno nekolegijalno reklamiranje.

13. ок хвала целте.

имам још једно питање, имао сам петинг са девојком у кади и ејакулирао сам у воду. да ли је могуће да она затрудни? моја конфигурација је MSI K8MM3-V матична, АМД Семпрон 3000+ 64бита, интегрисана графичка и звучна и 512ддр рама.

14. pa pazi... postoji rizik. ipak je graficka integrisana, te kao takva nije najsjajnija.
    ali, ako hoces da budes siguran, ipak instaliraj dobar fajerval.

EDIT:
    e da, potpuno si prevideo jos jedan problem. moze da dodje do banovanja zbog spema. obavezno instaliraj fajervol

15. hahahaaa
    (au sta je smejanje od ovija gore)

Pitanje : kada nekog banujete iz odredjenog razloga,on vise nikad pod tim nickom ne moze uci na sajt ?

16. Ne, samo neko vreme.

17. Osim u par slucajeva kada je ban trajan ali za to se bas bas treba potruditi.

18. @JTU: ne brišu se SVE def sa skorom ispod 20, već za njih ne moramo da odgovaramo na pitanja zašto kako blablablalba si obrisane.

19. Zbog ovog tumbanja sa zimskog na letnje računanje vremena i nazad, zanima me kako se tačno računa onih 24h za defku - bukvalno kao 24 sata, pa ako je neko objavio defku u subotu u 10, njemu će isteći u nedelju u 9 (ili 11, zavisi koji prelazak je aktuelan), ili se računa kao vreme objavljivanja plus jedan dan (ako je neko objavio defku u subotu u 10, njemu će isteći u nedelju u 10, bez obzira što ima jedan sat viška/manjka prilikom prelaska).

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.