Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da sam ja brisao, stajalo bi "nije definicija" :). Hebiga, trebalo je makar jednu rečenicu da staviš kao definiciju, a ono da bude primer, i bilo bi ok po mom mišljenju. Jer, jebiga, koliko god da je primer bitan ( meni ponajviše, jer ja "hvatam" na primere u svojim definicijama ), mora da postoji definicija naslova, makar jedna reč.
Ali opet, ima toliko defki dana koje u suštini sadrže samo primer... ipak, hvala što ne misliš da mi je definicija odvratna :D
Živa istina, svaki dan bude po dvadesetak nedefinicija koje promaknu jer dobiju 10, 15, 20 glasova, niko ih ne komentariše, ne reklamira, a i uglavnom su napisane od novih članova, pa im damo grejs period. Tvoja je dobila mnogo više, i nažalost, kola se na tebi slomila, jebiga.
Čovek se uči na greškama, od sada ću definisati makar i sa 2 reči a ostalo u primer... ali da ljudi poveruju, na to nisam ni pomislio :D
Quaker, ja sam obrisao definiciju. Biće ti vraćena, ali imam jedan mali uslov. Napiši par rečenica kao definiciju, a nek ti postojeća forma bude primer. Pošalji mi to na PVT, i ja ću je vratiti i pobrisati suvišne komentare. Može?
Materijal za definiciju poslat.
Sređeno.
Hvala :)
У теми о предлозима предложих чак два комада од којих се мало касније развио мали спам. Корлеоне је решио да обрише спам, закључа тему, а моје предлоге не препише у листу предлога, па ме занима да ли ми предлози нису валидни или је Корлеоне просто заборавио да их препише?
Ево још једном предлога:
1. Да се опција ''Додај своју дефиницију'' премести у профил да не морам стално да се враћамо на насловну.
2. Да се граниза за улаз на чет повећа са 50 на 300.
to i mene zanima..poslao sam pvt kornelenoneu i nije mi odgovoriJo x) zasto je tema zakljucana, i da li kajzen namerava da svrati uskoro?
p.s. Jny sa prvim predlogom se slazem...ali ne skroz..bilo bi dobro da ''Додај своју дефиницију'' postoji i na profilu i na home.Sa drugim predlogom se ne slazem..jer znam dosta njih koji su medju najpoznatijim clanovima na forumu a imaju mozda ukupno 15defki...dosli su da bi visili na chatu :D i nema tu nista lose(cini mi se da je jedna od njih "jana>")
EDIT: Oukej crna rupcago :D ima da cekamo :D
Tema je privremeno zaključana. Biće sve ok za par dana. Strpljenja, dragi članovi :).
Хахаххаха, за пар дана. Ово је врхунски. :Д
cuti jny..bar nije rekao bice :D "strpacemo" se par dana :D
E, ajd neka neko obrati paznju na autora pod imenom Lolomgrofl, prepisao je jednu moju definiciju i jos dvije od drugih autora.
I DA MI SE PREBACE POENI SA OVE STO JU JE PREPISAO OD MENE! nije mi jasno kako je dobio vise poena od mene onomad...
:-(
Dragi moderatori,
ne setih se prikladnije teme za moj slučaj, pa ovde pišem; obrisali ste mi definiciju koja nije plagijat pod izgovorom da je plagijat. Ako to ne uvidite sami detaljnijim čitanjem, recite mi gde mogu da vam objasnim, da ne narušavamo pitanje-odgovor koncept.
http://vukajlija.com/silovaca/110113
Na ovu misliš?
Celt će da ti objasni zašto je obrisao :).
Jel možete na posteru sa Papom da mi okačite drugu sliku Pape, bilo kakvu, ona je prevelika, izgleda...
Zasto nemam opcije brisanja ili izmene postera kao sto je slucaj na definicijama?
Koliko vidim, ima. Sa desne strane.
da, malo je drugacije, žurio sam :)