^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. :-)) svi ponekad sapumamo. to za večeras je otkazano zbog nekih detalja koje nije u redu iznositi javno. sve u svemu, ako neko kaže drugačije, znajte da je istina da ja nisam kriv (u celosti)

predrazinjo hvala ti, drago mi je da je to primećeno i zabelećženo :D

2. :) Kapiram i ja sam pijan pa sam se izinterniso, sto se mene tice moze padne dezintegracija cele strane...znam ja sta je istina... xD

3. Sta bi sa ubacivanjem opcije za brisanje poruka.

Obecao korl..

4. kako si to tačno zamislio da se odradi? ti klikneš i obrišeš i svoje i poruke onoga sa kim si imao konverzaciju, a taj neko drugi to možda ne želi...

može da se klikne pa da drugi autor odobri zahtev za brisanje pa onda da se briše.

ali mi moderatori nemamo uvid u realizaciju tih stvari na sajtu. možemo samo da smaramo kaizena da radi na tome :)

5. Obecao Vito pogledaj vrh strane 6 post pise (Сматрај решеним) i molim te da ne ofujes temu, kad vec ne mozes da pomognes. Ubacicu vam ja. Pitaj tog kaizena.

6. Čega je moja poslednja obrisana definicija (frajer/fuksa) plagijat? Ja takvu definiciju ovde nikada nisam video...!

7. Čini mi se da me neko malo 'ojadio'. Ajd provjerite,,, možda i griješim al' eto...

8. Čitao je definicije, dao ti je i neke pluseve, ali više minusa.

9. Majsto neki, a? Koliko komada, čini mi se ne malo?!

10. koja definicija ima najvise komentara?

11. zadnje vreme doslo kad se virus15 zali na hejt.)

12. @cold man - ja to ne umem da ti kažem. ako postoji način da se to pronađe, a da nije upoređivanje svake def. ja ga ne znam :D

13. ja se izvinjavam moderatorima što upadam, ali možd budem od pomoći:)
    mislim da je to ova definicija

14. sad je amfilohije ako je ko ne izbrise...hvala svima..

15. Moderatori, zašto upropastiste onoliki trud? :)

16. svi komentari sa obe definicije obrisani kao spam. autore nisam hteo da banujem pošto mi je žao.

17. zašto ne mogu da obrišem sliku? greškom sam okačila 2 iste i imam opciju "obriši" ali mi se pojavljuje da moram da se prijavim iako sam prijavljena?

18. Da li je autorka nadlanu.mom banovana trajno? Koliko pamtim primereno se vladala na sajtu a ako naglaseno spemovanje sajta nije preslo optimalnu granicu, molim moderatore da razmotre opciju skidanja bana sa naloga pomenute autorke.

19. Ako moze neko od moderatora da proveri,mislim da me neko odvalio za desetak palcica.Mozda nije hejt, ako je nekom od moderatora dosadno nek pogleda...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.