Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
@T.DJ: nemam pojma, probaj opet sad, možda se nešto bio zaglupeo sajt sinoć.
@Mastrixt: mislim da je banovana na neodređeno vreme. razmotrićemo.
@Zli !:desetak palčića se ne smatra za hejt. (a pogledao sam, jeste te neko ojadio baš za 10ak)
Zašto nema Artemide u registru izmenjenih nadimaka?
Klasifikovana informacija. Ex-mod imunitet ;)
Do jaja
Proverite da me neko nije možda ishejtovao....
Едит : Хвала Модовима
i drugi put :D
Imam dve definicije sa istim nazivom, jednu stariju i jednu od danas. Hoću da okačim sliku na ovu od danas no ta slika uvek završi na onoj starijoj, iako sam ovoj novoj dodao tačku na kraju, tako da to više i nije isti naziv. WTF?!?
Je l uđeš na tu novu definiciju, ili uđeš na taj pojam pod kojim su ti i stara i nova definicija? Ako radiš ovo drugo, onda uradi ovo prvo, a ako radiš ovo prvo, onda nemam pojma kako da ti pomognem :))).
http://vukajlija.com/grupnjak/112755 ,
http://vukajlija.com/grupnjak/116917 ,
Evo vidiš, danas okačim sliku na ovu noviju(potonju) i čudim se kako ništa ne napreduje, i onda provalim da slike idu na pogrešnu definiciju :(
Možeš li to srediti? Prebaciti slike s jedne na drugu def.?
Napreduje ti ova druga, šta te briga :). Pa, mislim da ne može, jedino da promeniš naslov ovoj drugoj, pošto ta tačka ne menja stvar.
Hoće li bar napraviti razliku ako stavim velika slova?
Mislim da neće, jer pamti velika i mala slova kao isti pojam.
slike se kače na stranu na kojoj su sve definicije za neki izraz. Ako postoji 7 definicija nekog izraza od kojih su 4 tvoje i recimo jedna moja kao najpopularnija, tvoje kačenje slike izbaciće moju kao najpopularniju, pa ispod tvoje 4.
znači slike se na kače na konkretnu definiciju nekog izraza, već na sam izraz.
To iako nije bio plan, u mnogome onemogućava pedersko reklamiranje pomoću slika ako se pišu definicije za isti izraz, jebiga.
Do jaja, ovo ni ja nisam znao :D. Nije loš ovaj Surovi...ponekad :p.
E ae neko od aktivnih moderatora da zaključa ovu temu, dosta se pisalo, valja otvarati novu. =)
http://vukajlija.com/forum/teme/5718
Ali zašto? Hocu ja, ali ne razumem razliku?
Pa zato što će se, pretpostavljam, svejedno zatvoriti pošto ima preko 1000 poruka, i... dobro de, baguje mi net ceo dan, kao i ta tema jer ima mnogo postova, a pisaće se tu večeras, pa me mrzi da čekam dok učitava toliko dugo. Molim te zaključaj je pa da otvorim novu? =)
kako da promenim nadimak?kad udjem u izmenu profila mogu samo adresu da promenim a nigde ne pise za nadimak?
Da li ćete odbanovati autorku nadlanu.mom?
Ja već pisah na prošloj strani i dobih odgovor od Surovog da ćete razmotriti situaciju i još uvek ne dobih konkretniji odgovor. Evo spreman sam da mi izbrišete 1000 poena ali da odbanujete nalog pomenute jer mislim da je autorka bezopasna i da je možda prestrogo osuđena.