Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kako se konkuriše za moderatora?
@Quaker: Ukoliko je potrebno još moderatora i ako te neko od moderatora predloži, a ostali se slože, u igri si.
@pituljica: Obrati se adminu privatnom porukom.
@Mastrix: Još uvek razmatramo.
Hvala na obaveštenju i prijatno veče :)
Hvala i vama i doviđenja. :)
Možete li da proverite da li me je neko hejtovao, deluje mi da mi je za poslednjih 10-15 min lupljeno oko 20 minusa?
саћу
hvala :)
Gambi, rešeno.
Zahvaljujem.
jel moze neko da mi kaze kako se brisu privatne poruke?
Možeš samo svoje poruke da izbrišeš, tako što uđeš na svaku posebno i klikneš "obriši". Tuđe poruke ne možeš da brišeš, već samo da zamoliš sagovornika da ih on obriše.
jos uvek mnogo toga neznam ovde...:(
slooooowly, monaliza, snaći ćeš se :).
Zanima me na koliko je Sevast banovan? I nemojte sa onim forama na neodredjeno i sl. I bilo bi lepo da neko objasni i zasto je banovan?
Banovan je zbog vređanja drugog korisnika. A kad će biti odbanovan, pojma nemam. Uglavnom odbanjava onaj moderator koji i banjava. Kad se on bude setio, tj kad bude mislio da treba...
Znaci da pitam malog prsta. Nego,kog korisnika je vredjao? Ja sam bila prisutna tad na chatu i nisam videla,a niko ne zna...
Najbolje da sve pitaš Prsta :).
Lavanda, ne zelim da pricam ni sa njim ni o njemu. Bice odbanovan uskoro.
Mogu li znati zbog cega mi je obrisan poster "Brak" ?
Hvala.
bilo u više navrata.