Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kako se konkuriše za moderatora?
@Quaker: Ukoliko je potrebno još moderatora i ako te neko od moderatora predloži, a ostali se slože, u igri si.
@pituljica: Obrati se adminu privatnom porukom.
@Mastrix: Još uvek razmatramo.
Hvala na obaveštenju i prijatno veče :)
Hvala i vama i doviđenja. :)
Možete li da proverite da li me je neko hejtovao, deluje mi da mi je za poslednjih 10-15 min lupljeno oko 20 minusa?
саћу
hvala :)
Gambi, rešeno.
Zahvaljujem.
jel moze neko da mi kaze kako se brisu privatne poruke?
Možeš samo svoje poruke da izbrišeš, tako što uđeš na svaku posebno i klikneš "obriši". Tuđe poruke ne možeš da brišeš, već samo da zamoliš sagovornika da ih on obriše.
jos uvek mnogo toga neznam ovde...:(
slooooowly, monaliza, snaći ćeš se :).
Zanima me na koliko je Sevast banovan? I nemojte sa onim forama na neodredjeno i sl. I bilo bi lepo da neko objasni i zasto je banovan?
Banovan je zbog vređanja drugog korisnika. A kad će biti odbanovan, pojma nemam. Uglavnom odbanjava onaj moderator koji i banjava. Kad se on bude setio, tj kad bude mislio da treba...
Znaci da pitam malog prsta. Nego,kog korisnika je vredjao? Ja sam bila prisutna tad na chatu i nisam videla,a niko ne zna...
Najbolje da sve pitaš Prsta :).
Lavanda, ne zelim da pricam ni sa njim ni o njemu. Bice odbanovan uskoro.
Mogu li znati zbog cega mi je obrisan poster "Brak" ?
Hvala.
bilo u više navrata.