U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
љубим те у електрични набој... фала...
Ja nikad ne dobih odgovor na pitanje zasto mi je obrisan poster juce. Poster pod imenom Gillette
rale, reći će ti mod koji ti je obrisao poster, kad se pojavi.
Da li postoji tema na forumu o najglupljim nazivima proizvoda, ustanova, isl? Mrzi me da prekopavam.
Ako nema, kako se postavlja?
Uf, mislim da ne postoji tako nešto :). Odeš u podforum u kom bi da odtvoriš tu temu, najbolje u ovaj: http://vukajlija.com/forum/podforumi/8-dom-za-nezbrinute-teme, tamo sa desne strane klikneš na "nova tema" i udri :).
Fala. Postavila. :))))
Рале, који то тачно беше постер? Ај постави то на Imageshack, па линкуј овде. Можда сам ја обрисао. Ако јесам, сигурано постоји разлог.
U pitanju je slika sa cuvenom brkatom rukometasicom Nadom Usuric, od koje sam napravio neku vrstu reklame za Gillette.
Nema veze, verovatno je to nekom pre mene palo na pamet. Ili je nekvalitetno.
Kazem jos jednom, nema veze, napravicu novi, drugaciji poster :)
Онда нисам ја обрисао. :)
Proverite da nisam ponovo navukao neki hejt... sve moje zadnje definicije dobile po minus za manje od pola sata.
sređeno, trišo.
'Si siguran da je sređeno ?
jbg, opet te hejtov'o.
Jbg, uporan čo'ek. Hvala ti ponovo.
Zasto niko ne reaguje kad neko nekog vredja na cetu?
Koliko ja znam vredjanje drugog korisnika kaznjivo je banom!
Posebno je ruzno kad vredjaju damu:/
Ja vidim da ima jedan mod na četu, pa ako on nekog banuje...
Pošto će verovatno dževa da se digne: http://vukajlija.com/internet/119584 - definicija dana je izbrisana jer je trivijalna, vuče na socijalnu patetiku, pritom poprilično izreklamirana i po našem mišljenju ne sadrži ništa što bi jedna definicija dana trebalo da ima. Pritom, autor iste ima gomilu mnogo boljih definicija, pa je i to uzeto u obzir. Eto...
Imam ja pitanje
Posto volite da briskate definicije dana..da li je ikako moguce da se na sajtu napravi drugaciji sistem za biranje definicije dana?
Na primer da biraju modovi po njihovoj volji i onda da zavrsimo sa tom patnjom.
Jano, uopšte ne volimo da briskamo def. dana, samo eto, nekad smo primorani da uradimo to. Jednog dana možda i bude drugačiji način za izbor def.dana, za sada je ovako kako je.
Питање: Да ли модератор сме да уђе у Архиву пола сата пре 00:00 да види потенцијалне дефиниције на дефиницију дана и обрише све неквалитетне уколико их има, те спречи драму с којом се срећемо сваког другог, евентуално, трећег дана, и дозволи неком другом (квалитетнијем) конкуренту да узме фамозну титулу?
То је десет минута посла, да се не лажемо.
Живели.