Neki su imali copyright vodeni zig,
Neki su bili karikature (a karikature su vlasnistvo karikaturista)
Neki su bili "smesne slike" sa nepotrebnim komentarom
A neki su bili samo glupi.
Postovani,
zelim da vam se obratiti u miru i sa strpljenjem da cu dobiti odgovor.
Moja popularnost je spala na 24, verovatno stime sto su moje slike i jedan jedini poster nekim cudom "isparili"..Pa me zanima kako?!!!
Unapred,hvala.
''Моле се аутори постера да у исте не стављају слике са утиснутом адресом других сајтова. Биће одмах обрисани, као и сви постери који су преведени с других језика, било дословно, било приближно.''
Aha, hvala Džimi, to nisam video da postoji, prepisao poster nisam nikad, al nisam sa svih skidao ime sajta. Moja greška potpuno ;)
Hvala na brzom odgovoru, radiće 'crop' više u buduće. hehehe
Питао бих дежурне је ли дозвољено обрисати дефиницију, па је после у боља времена поново поставити. Написао сам једну и поставио је у тотално небулозно време кад никог нема. У тренутку док ово шкрабам дефка стоји на 9 гласова целих, и свих девет на горе- све за 45 мин.
Дакле?
Sta da radimo ja i moj brat, ako imamo naloge na Vukajliji, imamo jedan komp, i jedan modem! A da nas drugi ne prozivaju da smo dupli nalog! Unapred zahvalan na odgovoru.
Ja sam se danas prikljucio vukajliji, iako vec duze vreme, pratim rad ovog sajta. A i moj mladji brat me je navodio na to da postanem clan, naravno ja sam uslisio njegove mudre reci, i od danas sam jedan od vas :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nije hejt, ja sam brisao postere. Pre nego sto postavite pitanje zasto sam ih brisao, procitajte ovo:
http://vukajlija.com/forum/teme/6051
Neki su imali copyright vodeni zig,
Neki su bili karikature (a karikature su vlasnistvo karikaturista)
Neki su bili "smesne slike" sa nepotrebnim komentarom
A neki su bili samo glupi.
zašto mi je skinut poster IQ,PRI TOME DATO 20MINUSA !!!!!
Postovani,
zelim da vam se obratiti u miru i sa strpljenjem da cu dobiti odgovor.
Moja popularnost je spala na 24, verovatno stime sto su moje slike i jedan jedini poster nekim cudom "isparili"..Pa me zanima kako?!!!
Unapred,hvala.
crjz, ја сам ти неке обрисао. Разлог је овај:
''Моле се аутори постера да у исте не стављају слике са утиснутом адресом других сајтова. Биће одмах обрисани, као и сви постери који су преведени с других језика, било дословно, било приближно.''
Има на овој теми:
http://vukajlija.com/forum/teme/2488?strana=1
Hvala.
Aha, hvala Džimi, to nisam video da postoji, prepisao poster nisam nikad, al nisam sa svih skidao ime sajta. Moja greška potpuno ;)
Hvala na brzom odgovoru, radiće 'crop' više u buduće. hehehe
hvala najlepse...
Ja se izvinjavam unapred, ali mislim da sam popio hejt, unapred se izvinjavam ako gresim, ali mislim da je tako.
# :))
Nije hejt, nije hejt. :)
Питао бих дежурне је ли дозвољено обрисати дефиницију, па је после у боља времена поново поставити. Написао сам једну и поставио је у тотално небулозно време кад никог нема. У тренутку док ово шкрабам дефка стоји на 9 гласова целих, и свих девет на горе- све за 45 мин.
Дакле?
Унапред хвала
Може, што да не. Само да се не претерује с тим.
Hvala na odgovoru,posteno jer je greska moja.Samo napred,ovakvim brisanjem se definitivno poboljsava kvalitet sajta.
Sta da radimo ja i moj brat, ako imamo naloge na Vukajliji, imamo jedan komp, i jedan modem! A da nas drugi ne prozivaju da smo dupli nalog! Unapred zahvalan na odgovoru.
Samo budite kul :).
ok hvala Black :)
И ја и мој брат смо на истом модему и на Вукајлији (додуше он много ређе долази), па нас још нико не прозва да смо дупли налог. :)
Ja sam se danas prikljucio vukajliji, iako vec duze vreme, pratim rad ovog sajta. A i moj mladji brat me je navodio na to da postanem clan, naravno ja sam uslisio njegove mudre reci, i od danas sam jedan od vas :)
Е, па, добро дошао. :)
Hvala Dzimi :)
Pitanje - A zašto spamujete po temi?