^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. Nije hejt, ja sam brisao postere. Pre nego sto postavite pitanje zasto sam ih brisao, procitajte ovo:
    http://vukajlija.com/forum/teme/6051

Neki su imali copyright vodeni zig,
    Neki su bili karikature (a karikature su vlasnistvo karikaturista)
    Neki su bili "smesne slike" sa nepotrebnim komentarom
    A neki su bili samo glupi.

2. zašto mi je skinut poster IQ,PRI TOME DATO 20MINUSA !!!!!

3. Postovani,
    zelim da vam se obratiti u miru i sa strpljenjem da cu dobiti odgovor.
    Moja popularnost je spala na 24, verovatno stime sto su moje slike i jedan jedini poster nekim cudom "isparili"..Pa me zanima kako?!!!
    Unapred,hvala.

4. crjz, ја сам ти неке обрисао. Разлог је овај:

''Моле се аутори постера да у исте не стављају слике са утиснутом адресом других сајтова. Биће одмах обрисани, као и сви постери који су преведени с других језика, било дословно, било приближно.''

Има на овој теми:
    http://vukajlija.com/forum/teme/2488?strana=1

5. Aha, hvala Džimi, to nisam video da postoji, prepisao poster nisam nikad, al nisam sa svih skidao ime sajta. Moja greška potpuno ;)
    Hvala na brzom odgovoru, radiće 'crop' više u buduće. hehehe

6. Ja se izvinjavam unapred, ali mislim da sam popio hejt, unapred se izvinjavam ako gresim, ali mislim da je tako.

# :))

7. Nije hejt, nije hejt. :)

8. Питао бих дежурне је ли дозвољено обрисати дефиницију, па је после у боља времена поново поставити. Написао сам једну и поставио је у тотално небулозно време кад никог нема. У тренутку док ово шкрабам дефка стоји на 9 гласова целих, и свих девет на горе- све за 45 мин.
    Дакле?

Унапред хвала

9. Може, што да не. Само да се не претерује с тим.

10. Hvala na odgovoru,posteno jer je greska moja.Samo napred,ovakvim brisanjem se definitivno poboljsava kvalitet sajta.

11. Sta da radimo ja i moj brat, ako imamo naloge na Vukajliji, imamo jedan komp, i jedan modem! A da nas drugi ne prozivaju da smo dupli nalog! Unapred zahvalan na odgovoru.

12. И ја и мој брат смо на истом модему и на Вукајлији (додуше он много ређе долази), па нас још нико не прозва да смо дупли налог. :)

13. Ja sam se danas prikljucio vukajliji, iako vec duze vreme, pratim rad ovog sajta. A i moj mladji brat me je navodio na to da postanem clan, naravno ja sam uslisio njegove mudre reci, i od danas sam jedan od vas :)

14. Е, па, добро дошао. :)

15. Pitanje - A zašto spamujete po temi?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.