može li neko da proveri, neko mi je nalupao minuse na sve poslednje definicije, ne znam tačno koliko sam u minusu jer se ne sećam koliko sam tačno imala poena.
zahvaljujem
Zasto ne mogu da posaljem poster, i jeli to, uopste, problem koji vi, moderatori, rjesavate?
Posle neuspjelog slanja slike za poster, izadje mi nesto "is not recognized by the identify command". Posto sam duduk za kompjutere, unaprijed se izvinjavam ako sam ja nesto pogrijesio, ili je to neki prost problem.
Pri pokušaju da pošaljem poster, dobijem poruku /tmp/stream25401-0 is not recognized by the 'identify' command. Da li sam vam dosadio?...;)
Vidim i evomene ima isti problem-je li to zbog selidbe na server ili vam i on nešto ne valja...;) Mislim na člana evomene, ne na novi server...;)
Meni se u Firefoxu vise ne pokazuje palac gore/dole dugme,tako da ne mogu da glasam. ne znam u cemu je fazon, znam samo da je sve radilo sa starim skinom vukajlije i da i sad radi u IE koji ne koristim. Nisam neko vreme dolazio na sajt pa sad tek primecujem, ne znam kad se problem pojavio...
Mojih poslednjih 9 komantara, spadaju li oni u zabranjenu vrstu prema novim pravilima moderatorskog tima.
Ja na ukupan broj postovanih definicija dam otprilike nekih 10% komentara na definicije koje odabarem da ih komentarišem. Dakle 1 komentar po stranici postovanih definicija.
Ako se ovo smatra samoreklamiranjem, onda je i svaki komentar u bilo kom obliku, dužeg ili kraćeg teksta isto tako svojevrsno samoreklamiranje.
"Ako se ovo smatra samoreklamiranjem, onda je i svaki komentar u bilo kom obliku, dužeg ili kraćeg teksta isto tako svojevrsno samoreklamiranje"
Ne, nije tako. Prvo si na svom profilu napisao da od nekog datuma ne dajes minuse. Sto naravno nije bila istina. Onda si kao komentare ostavljao linkove ka tvom profilu. Sada tamo pise ovo:
- Da je moja primarna ocena na sve, apsolutno sve definicije palac na gore, odnosno + .
- Mali je broj definicija koje sam i koje ću oceniti palcem na dole.
Apsolutno sve je 100%, ne 97%
A umesto normalnih komentara sad spemujes ovim "jelkama"
Стварно, зашто спамујеш?
Иде бан.
Добар дан, потребно ми је пар информација...
Чији је дупли налог Артемида и по могућству његову адресу, да му запалим кућу :)
http://vukajlija.com/knjige-knjige-braco-a-ne-zvona-i-praporci/120437#comment_230167
Видим да модератор зна о коме се ради чим га ословљава са "црни"
black_hole-ov, pa zato :). Zezam se, ja ne znam, Neša će ti reći. Nešoooo!
Ne znam ko je, crni je u prenosnom smislu.
može li neko da proveri, neko mi je nalupao minuse na sve poslednje definicije, ne znam tačno koliko sam u minusu jer se ne sećam koliko sam tačno imala poena.
zahvaljujem
Želim da znam šta se deslio, vukajlija radi neuobičajno, da ne kažem nenormalno brzo, čak me i strah pomalo da ju ne ureknem...
Jel sve regularno ili imate kakav trač da nam pustite? :)
Serg's Edit: Sir yes Sir!
Саветујем ти да не причаш много и да се вратиш својим активностима:)))
пу,пу да не урекнемо:))))
a ja? ne vidite me:/
Zasto ne mogu da posaljem poster, i jeli to, uopste, problem koji vi, moderatori, rjesavate?
Posle neuspjelog slanja slike za poster, izadje mi nesto "is not recognized by the identify command". Posto sam duduk za kompjutere, unaprijed se izvinjavam ako sam ja nesto pogrijesio, ili je to neki prost problem.
Pri pokušaju da pošaljem poster, dobijem poruku /tmp/stream25401-0 is not recognized by the 'identify' command. Da li sam vam dosadio?...;)
Vidim i evomene ima isti problem-je li to zbog selidbe na server ili vam i on nešto ne valja...;) Mislim na člana evomene, ne na novi server...;)
@evomene i @iskusni interpretato: problem je sa posterima je posledica selidbe na novi server. radi se na resavanju.
SREĆAN RAD-SAmo nek se radi...;))
obratio mi se ON licno!!!
moj zivot sada ima smisao.
ponovo radi štamparija postera ...
ko mi je obrisao poster i zasto? postavila sam ga o5, tako da ce taj neko znati o kom se posteru radi. samo trazim objasnjenje zasto. hvala unapred.
Meni se u Firefoxu vise ne pokazuje palac gore/dole dugme,tako da ne mogu da glasam. ne znam u cemu je fazon, znam samo da je sve radilo sa starim skinom vukajlije i da i sad radi u IE koji ne koristim. Nisam neko vreme dolazio na sajt pa sad tek primecujem, ne znam kad se problem pojavio...
Mojih poslednjih 9 komantara, spadaju li oni u zabranjenu vrstu prema novim pravilima moderatorskog tima.
Ja na ukupan broj postovanih definicija dam otprilike nekih 10% komentara na definicije koje odabarem da ih komentarišem. Dakle 1 komentar po stranici postovanih definicija.
Ako se ovo smatra samoreklamiranjem, onda je i svaki komentar u bilo kom obliku, dužeg ili kraćeg teksta isto tako svojevrsno samoreklamiranje.
Komentari bi trebalo da se odnose na definiciju a ne na autora iste.
"Ako se ovo smatra samoreklamiranjem, onda je i svaki komentar u bilo kom obliku, dužeg ili kraćeg teksta isto tako svojevrsno samoreklamiranje"
Ne, nije tako. Prvo si na svom profilu napisao da od nekog datuma ne dajes minuse. Sto naravno nije bila istina. Onda si kao komentare ostavljao linkove ka tvom profilu. Sada tamo pise ovo:
- Da je moja primarna ocena na sve, apsolutno sve definicije palac na gore, odnosno + .
- Mali je broj definicija koje sam i koje ću oceniti palcem na dole.
Apsolutno sve je 100%, ne 97%
A umesto normalnih komentara sad spemujes ovim "jelkama"
________★_______
______++______
_____+0+_____
____+0+____
___+0+___
___+0**0+___
___++++++0+++___
________+________
________+________
_______+++_______
Ako vec kazes da ne dajes minuse, ocenio si sve definicije plusom, zasto imas potrebu da to uvek i naglasis i to jelkom od pluseva?
Samoreklama nego sta. I uspelo ti je, da znas, vole te kao Tita. Sta ces, ljudi su lakomi na licnu dobit, makar ona bila izrazena i u plusevima.
Citat od Mali prst- ''I uspelo ti je, da znas, vole te kao Tita. Sta ces, ljudi su lakomi na licnu dobit, makar ona bila izrazena i u plusevima''
AHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Izvinite na spamu ali morao sam ovo da napisem