^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. A dje je tema "pogodi ko sam"?

2. Greska al ae..fala..mogla sam sama da istrazim ali volim da postavim glupo pitanje vise no leba da jedem :)

3. Moze li neko da rijesi ovo vrijedjanje autora http://vukajlija.com/recnik/autori/4870... na cetu... dodjite pa se sami uvjerite sta radi...

4. Чега је ово плагијат ако смем да знам
    http://vukajlija.com/plocice-na-stomaku/122077

5. odgovoreno vuletu na chatu/

6. imam li ja pravo da nekoga nazivam pogrdnim imenima i šta mi je dozvoljeno na vukajliji?
    Elem, želim da znam kao 6. na listi popularnosti imam li neke povlastice jer sam puno toga uradio za ovaj sajt.Ajd čik neko nek odgovori :)

7. nemaš povlastice :D imaš pravo da nazivaš pogrdnim imenima ako nekome to ne smeta.
    evo, ako će ti nešto značiti, mene slobodno nazivaj kako god želiš, koliko god želiš.

8. Da li bi bilo mogće da ja poklonim nekome, ili da neko meni pokloni ceo svoj profil, tako da se meni dodaju njegove defke, posteri, komentari i sve to?

9. Циклоне, мислиш на туђе дефиниције?

Морају да се прочитају, па да се евентуално обришу. Треба времена за то.

10. п.с. Што само од једног аутора?

11. Čemu brisanje definicija iz 2008, a pogotovu iz 2007. kad je to istorija sajta, ako ne ništa?

12. Sa definicijama iz 2007. smo veoma pazljivi, bas iz razloga sto je istorija. Ipak, cak i medju njima se nadje neka koja je plagijat ili ne-definicija promakla iz nekog razloga. Zeleo bih da ohrabrim autore da dovode u pitanje brisanje definicija iz 2007., ali tako sto ce postaviti ovde link obrisane definicije, sa groblja.

Da bi izbegli neminovan spam ove teme, predlazem da zainteresovani za ovo pitanje otvore posebnu temu na forumu, u kojoj bi se iznosili razliciti pogledi o ovom pitanju.

2008. je vec druga prica; ipak je jos sveza :)

13. Ок фала Че. Мислим да нема потребе за новом темом, постоји већ тема где се могу пријавити постери, дефиниције... за брисање мислим да је та сасвим одговарајућа.

Само да знате да вам никад нећу рећи ни за једно кршину за коју знам где стоји на сајту од 2008. а за обрисану деф из 2007. ћу се борити до последњег бана! :)

14. Ali kako izbeci spam ako je neminovan :]

15. da li postoji ignore user opcija?
    hipotetički govoreći, ako mi neki džiber sa sajta ide na živce da li postoji mogućnost da ga ubacim na ignore listu kako mi više ne bi pretila opasnost da zagazim u njegovo stvaralaštvo, ili da ga sretnem na forumu, chatu...

16. ja sam uz motiku :D
    ja sam uz che-vu-a :D

pokies, za sada ne postoji ta opcija. nista ne bi falilo da postoji.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.