^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

1. 1. Od kada neobavesten nije moderator?
    2. Zašto neobavesten nije moderator?

2. Није мод тамо од јуна негде, ако се добро сећам.

3. Nije mod zato što je sam tako hteo.

4. Зашто ми је обрисана дефиниција?

5. pa svako predloži njemu omiljenu definiciju,skupimo 32 definicije,i napravimo turnir.naravno ne sme se staviti svoja definicija,a neko će voditi računa da predložene definicije vrede toga

6. Самхаин, пише зашто је обрисана. Зато што није дефиниција.
    За такве теме постоји форум.

7. Да, сад сам видео. Шта је потребно да урадим да би вратили деф., тј. да ли могу некако да је изменим или...? Једно 30% ствари овде није деф., а ви сте нашли ову да бришете.

8. Могу да је вратим да је измениш, али то није фер према онима који су је оценили, пошто нису ТО оцењивали. Више ти се исплати да је прекопираш и измениш текст и објавиш као нову дефиницију.

Што се тиче осталих, ја у просеку бришем 15-20 дефиниција дневно, трудим се. И остали модератори бришу, па изађе 50-100 комада. Вама се само чини да се ствари не бришу.

9. Добро, могуће је. Само не знам како тачно да је изменим јер не желим да мењам суштину, а не знам шта је тачно вама ту сметало. И где је гробље дефиниција, нисам пијан, а не могу да га нађем?

10. Иди на дно странице, па лево. Пише:

© 2007-2009 Vukajlija. Sva prava zadržana.
    Arhiva · Groblje · Kontakt

Уобличи је у дефиницију. Ти си оно почео као да пишеш есеј из међународне политике или неки чланак.

''Однос ова два народа је често кроз историју знао да буде непријатељски, међутим колико год зла да су нам "суседи" нанели, ми смо увек налазили за згодно да им вратимо, посебно од како смо закорачили у еру "демократије".''

11. Ок, врати на 2 минута дефиницују у живот па избриши поново, само нешто да видим.

12. Вратио. Ал нек обрише неко други, ја одох да спавам.... :)

13. Ок. Захваљујем, сад нек' је скине ко је будан.

14. Prste hvala na odgovoru za poster.

15. Неко ме хејтује већ пар дана. Улети ми на профил и пукне два минуса на две последње дефиниције. Е сад, свестан сам да два минуса нису много, но настави ли се овако, кад-тад ће ми лупити и 200-и минус, а то верујем заслужује истрагу. Боље да то сасечете у корену.

16. Хоћемо, али тренутно нам не ради провера због сервера. Подсети нас после викенда ако не буде решано. :)

17. trenutno ne radi provera glasova...posle vikenda. A i to nije strašno, ne mora da znači da je to uvek ista osoba.

18. Da li neko plemenit može da ubaci slovo J u naslov ovog postera, tako da piše "Ljubav"? Jebena kineska tastatura, guta slova :)

http://vukajlija.com/zabava/posteri/1695

19. KINESKA TASTARURA :D
    uradio..
    (prqva asocijacija mi ej bila da su ti kineski karakteri pored slova... posle sam se sabrao)

20. znam da traje ona akcija...al kako je moguce da mi sa jedne definicije fali 30 poena..?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.