hahhaaahhhaaaa mensure budalo!!!
Slusam:Kad uuuuuuuumrem,kada umrem kad me ne buuudee...Samo ce dvije zene da se prooobude...Jedna je moja mati,ona ce plaaaaaaaaaakati,drugaaa si tii,tii,tii ces me kleeeetiii...`bem budalu,sto mi sluti!!!
Slusam svoju majku kako iza mene razgovara sa telefonom:)
-jeste;nema niko nizakog vremena;joj,ne pitaj-sama koza i kost....deca nece nista da slusaju....vazi pozdravi tecu...:)
Noone knows how you feel,noone mad(you) likes to see,the day was dark and full of pain....You write "help" with your own blood,couse hope is all you`v got...You open up your eyes,but nothing changed...
Kad prvo zvono zvoni, ja prvi sam u školi, požurio da vidim ta plava oka dva, a ona mi se ruga i gleda moga druga, al' ne zna kakav par bi bili. Ti i ja, ti i ja, baš bi bili dobar par, ti i ja, ti i ja, pogledaj me jednom bar...
We'ew gonna drop the atom bomb! We're gonna burn you're city down! And when the day is over and the Sun goes down, it won't be gonne for long, 'cause we're gonna drop the atom bomb! The atom bomb, the atom bomb...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Trenutno slušam Juice, Koka-kolu, Bravo, Sinalco...
You`ll never see againnnnnn,no matter what you dooooooooooo.....
So all I want is some good, good, good, good, good head! Good head, whouwhouwhouooo!
We like to dance together,you`re punk,and I`m whatever...just tell me please that you love me,before you kill me........
You're my kind of guy, and I like you're style, and you sound as much horrible as me...
hahhaaahhhaaaa mensure budalo!!!
Slusam:Kad uuuuuuuumrem,kada umrem kad me ne buuudee...Samo ce dvije zene da se prooobude...Jedna je moja mati,ona ce plaaaaaaaaaakati,drugaaa si tii,tii,tii ces me kleeeetiii...`bem budalu,sto mi sluti!!!
Ooooo, and my girlfriend loves me! Oooooo and my parents love me! Ooooo they keep photos of me!
Slusam svoju majku kako iza mene razgovara sa telefonom:)
-jeste;nema niko nizakog vremena;joj,ne pitaj-sama koza i kost....deca nece nista da slusaju....vazi pozdravi tecu...:)
Red bul, seksi bul, apoje! Red bul, seksi bul, apoje! Mambole mambole mambole mamboleee!
Noone knows how you feel,noone mad(you) likes to see,the day was dark and full of pain....You write "help" with your own blood,couse hope is all you`v got...You open up your eyes,but nothing changed...
Queensryche - Damaged
Kad prvo zvono zvoni, ja prvi sam u školi, požurio da vidim ta plava oka dva, a ona mi se ruga i gleda moga druga, al' ne zna kakav par bi bili. Ti i ja, ti i ja, baš bi bili dobar par, ti i ja, ti i ja, pogledaj me jednom bar...
Boooolliiiiiiiii meeeeeeee kiiiiiiiiiita!!!
Izvukla si cigluuuu, iz temelja ljubavi našeeee...
haaahhhhhaaaaaaaaaaaa ARMATURA!!!
Braco,zar ti ne slusas r`n`r?!?
Ne, ja slušam rok.
Hej konobar, donesi mi štok, da se napijem pa da zaigram rok!
A ja roll:)....Vukajlija Basketbol...:)
We'ew gonna drop the atom bomb! We're gonna burn you're city down! And when the day is over and the Sun goes down, it won't be gonne for long, 'cause we're gonna drop the atom bomb! The atom bomb, the atom bomb...
http://www.youtube.com/watch?v=uU4JMLj5ZE4&feature=related
Hahaha! Opet moram da kažem- odličan spot!
http://www.deezer.com/track/736845