Crtanje, slikanje?

1. ima zanimljivih djela, ja nikad dara imao nisam, vama svaka cast :)

2. Melijades,
    mnogo mi se sviđaju slike!stvarno sam oduševljena, korostiš prelepe boje..

Real,
    za prvu i poslednje dve na prvoj strani-nemam reči..prelepo, dirljivo(ipak imam reč,dve:)

3. Meklijades,
    pokušaj da ne kradeš(ili izraz koji ljudi iz nekog razloga više vole-kopiraš) Franc Marka i "Plave jahače". Lepo je da dobijaš inspiraciju od velikih, ali treba ipak biti i kreativan.:)

4. Kako sam ja operisan od crtanja, to je smijesno... Ljudi, dobri ste

5. http://img408.imageshack.us/img408/144/grinder9k.png

Ovo sam naškrabao u školi pre neki dan. Kao neki robot. Bilo mi je mnogo dosadno... Izvinite što urušavam kvalitet teme, ovde ima baš ozbiljnih stvari... :)

6. Ko te slagao da urusavas kvalitet teme? :)

7. Ozbiljno urušavanje, neće da se toleriše više... biće sankcionisano...

8. Sad će Pedja da pokaže šta je kvalitet? m? :)

9. Ma da... nacrtaće defektnog Čiča Glišu i zaseniće sve prisutne... zna Jogurt da se ja zezam ovako operisan od umetnosti :)

10. ко ће бре ЧИЧУ да црта?!

11. Ja ne znam ni ČIČA Glišu da nacrtam, a nešto n'umem ni poeziju da pišem, jedva da sam pismen :)

12. зато ти вопса цугаш док други цртају...а кроне?! ;)

ебо те аватар...Франце `98...идемо у Париз, Марсеј и Лион тамо се рађа светски шампион :))хахах

13. tako je, tako je...umetnici neka gule kolena, a mi blejaci pruzamo moralnu podrsku.

Ne diraj petlica! :)

14. evo za crtače i slikače jedne zanimljive stranice

http://mugtug.com/sketchpad/

crtaš, crtaš, crtaš i kad hoćeš da snimiš crtež odmah dobiješ png. veb varijantu koju možeš da lijepiš po forumima ili ako ti je mio i drag da ga sa save as sačuvaš i na svom kompu....

15. Gogo, svaka cast! :)))
    Mogla bi malo cesce da osvezis ovu temu, posto to majstorski radis. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.