Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Шта вам неје јасно ?!
Видите да пише Дучеов дупли и ја лајкујем!
ЛУЛО РЕАГУЈ КО ОНОМАД!
dosta je bilo devetare, doveli smo dučeta u predinfarktno stanje, morala sam sve da mu priznam i oprostim, razumi me - bio je na samrti! još da ga na duši nosim, jeboteee
igraćmo se s drugim nekim nekad :)
ЈА ДАЈЕМ ПРЕДЛОГ СА КИМ! :Д
Нек се пријави жртва и нек се Еди одбанује, он најбоље мајндфакује од свих. Потврђујем ја :)
Mešam Remea i Džimija.
ДОКЛЕ?
chupeee i jacka. Obe su slengaši, i to odlični slengaši.
Вита, Триша и Ујка Сима. И Ујка Вита, ако постоји овај уопште.
Тебе, Бенисијо, сам меш'о с Леном Братом. Јесте оба имали Бандераса на аватару?
Ја нисам.
Онда не знам зашто. :Д
Ладно мене нико ни са ким није мешао!
Ни ја никада никога нисам мешао!
Ja sam mešala Luli sa Limette mada je to bilo pre skoro dve godine. :D
I ponekad mi se desi da ne obratim pažnju, pa pomešam Vidru i Mesečku i Penzionerku i Kosmopolitu na početku sam mešala.
To je to.
Da li je mene iko ikad pomešao sa nekim? A? A? A? :)
Ranije - Kurd i Bobi Barun
A sada - Niko Ćosavić i Bojsi, pojma neam zašto.
Hahahah, ozbiljno, Smorka? :D
Ja tebe i Spavalicu mali milion puta, jednom čak i na defki sasvim slučajno, blam. :D
I Dučea i Perovića, jebale ih zagrade. lololo
Da, znala sam da si me sa nekim pomešala, a ja mislila da je Vidra. :D Nekad vas dve, slične ste nekako, i iste stvari volite/volimo, plus su vam obema avatari sivi uglavnom, pa ako ne obratim pažnju na ime, pobrkam. :D
Ja ta dva i gledam kao jednog. :D
smiješani najlakše se piju :)
Sandritu i Christine :)
Ne mešam autore. Imam značajan broj vrlo dragih autora. Onih drugih nemam. Za sada. Ako ih bude, pomešaću ih jer
Čaša žuči ište čašu meda,
Smiješane najlakše se piju.
Kako?