Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Е да, ово.
Вучица и Док Холидеј.
А чекај, то је исти лик.
Жњија и Љижанина.
Самхаина и Тибора.
Ahahahhaha, Ticani Kamenu :D
Stevane, vidis mnogi mesaju nas par devojaka.
Није луд Туцани. лоло
Ја сам меш'о исто Хајлендера са Хајлајтером. Хајлајтера сам знао одавно, ал' кад се појавио Хајлендер, дуго времена сам мислио да је то исти тај налог, нисам обраћао пажњу.
Стиве и Брусе.
Бутт и Црна.
Спавалица, Сморка, Небитна, Месечарка, као да су прављене на исти калуп, џаба слике, џаба различити аватари, стапају ми се у једну особу. Ево, јуче је једна писала на Јовичићевој теми, али нисам сигуран која од њих.
Couldn't agree more.
Спавалица, Сморка, Небитна, Месечарка, као да су прављене на исти калуп, џаба слике, џаба различити аватари, стапају ми се у једну особу. Ево, јуче је једна писала на Јовичићевој теми, али нисам сигуран која од њих.
+546576
Nek se ne naljute, ali sve su teske smaracice lololo
Jebač i Proviroin kako već
А чекај, то је исти лик.
HAHAHAHAHAHA, i Dok te ispalio? Ou.. :(
Leco, niđe veze sa životom, al ono..
Ne mesam puno imena autora, ali sam veoma dugo vremena YeahBatch (mislim da ovako ide nick, da se autor ne uvredi), citao Jea Bich... Sad ne znam koliko je za ovu temu al dodje mi da napisem...
Ma to je bilo jedno vreme... Sad znam da čitam
+++
Dobro da nisi čitao Yeah Bitch!
hahahahahahahahahahahaha
Sta znaci to "Yeah bitch"?
da, kučko
Stvarno si odgovorila na ovo moje pitanje?! :)