Nikovski i Nikonemavaki
Na prvu pomešam i sasvimNebitnu i Spavalicu al brzo skontam jer Nebitna smara po forumu a Spavalicu bi spavo lolo
Pre sam mešao Džimija i Džimiksa.
Deky_aod i dokle_vise.
I ovu dvojicu pre:
Спавалица, Сморка, Небитна, Месечарка, као да су прављене на исти калуп, џаба слике, џаба различити аватари, стапају ми се у једну особу. Ево, јуче је једна писала на Јовичићевој теми, али нисам сигуран која од њих.
I Aleks Andros i Andonov da nisam pročitao prethodne postove na temi ja bi i dalje mislio da je to isti lik.
I na samom startu mešao Mlatafaku i Mlatonija al vrlo kratko
Isto sam bio ubeđen da su Duče i Perović isti lik mada kontam da su skoro svi mešali njih dvojicu.
The Prof, ness, Johnny Kurajber- njih troje mešam po stilu definisanja.
Drogirana veverica i gavran sa mitraljezom (oboje imaju životinjski nik)
EDIT: i Agilnog sa ovom trojicom!
D Prof i Ju Kent Hendl D Truc
Стварно мене и Деветара меша гомила људи.
Ја мешам Хигхлигхтера и Хигхландер007-а
mesečarka i punoletnica
Nikovski i Nikonemavaki
Na prvu pomešam i sasvimNebitnu i Spavalicu al brzo skontam jer Nebitna smara po forumu a Spavalicu bi spavo lolo
Pre sam mešao Džimija i Džimiksa.
Deky_aod i dokle_vise.
I ovu dvojicu pre:
Stevan to jest Stiven i David
Al to pre jer Stiven ima avatar od Jandrinog jata sada, ili ne, čekaj ... Da Stiven.
Ja mešam menijesamodosadno i enemyofthefreeworld :D
радјард куплунг и томдрил мерилин
Спавалица, Сморка, Небитна, Месечарка, као да су прављене на исти калуп, џаба слике, џаба различити аватари, стапају ми се у једну особу. Ево, јуче је једна писала на Јовичићевој теми, али нисам сигуран која од њих.
I ovu dvojicu: MultiChipmunkED i menijesamodosadno
Стиве, како си променио надимак лептејебо?
Dao Kajzenu :-)
Е да, раније сам мешао ТуцанКамен-а и Дух из лампу. лололо
Ja tebe i Pohovanog jedno vreme al kako mene i Duha majku mu lolo
Ja jednom pomešao svoj dupli i zvanični pa poslao užasno perverznu seksualnu ponudu sa oficijelnog. Blammmm...
Немам појма, ни дан данас ми није јасно. :Д
I Aleks Andros i Andonov da nisam pročitao prethodne postove na temi ja bi i dalje mislio da je to isti lik.
I na samom startu mešao Mlatafaku i Mlatonija al vrlo kratko
Isto sam bio ubeđen da su Duče i Perović isti lik mada kontam da su skoro svi mešali njih dvojicu.
TucanKamen i Tuluma
i Surovog i Jezivog ranije
Tomdril Merlin - Radmilo Topola - Rahmetli Babo Atif
Odoh da izazovem trajni ban, mešaju me sa Valsinarbom.