Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pisao sam koga sam sve mešao :)
Al često sam pogrešno čitao autore
Nikonemavaki - Niknemovski
bvdlga - bv liga
EDIT: I mnogo mi ide na kurac kad neko skroz promeni nik, uglavno neko zajebano francusko ime, i ja mislim da ga nisam pročito i ja ga pročitam ope i vidim dosta sam ocenio.. Jebo vas pas, ne menjate nikEve
Buri, Reme, Remac, Dub, Gamby...i još ih mešam, osim jednog jer je moderator. :-)
Kurd i Korle.
Mene niko ne moze da pomesa ni sa kim jer sam unikat!!1!
Bog je razbio kalup kad je video šta je ispalo... ;-))
Eto, vi'š, čo'ek sam sebe miješa, kako onda ja da ne pomiješam.
ololololo Ceco!
Kakav sam ja to autor, niko ni pošteno da me pomeša. Pih.
Edit: da ne ispadne spem, kad popijem dva piva mešam MakaronMastera i Kaizena, ne znam zašto...
Mešaj mala svaku noć do zore!
Mešam Šarla i Kurda.
Mene niko ne meša.
Ја те некад мешам са Менијесамодосадно.
Mesao sam buksne.
Frenkija i onog drugog lika.
Loksija sa samim sobom, dok je imao avatar kao moja profilna na fejsu. Inace nikakva druga slicnost ne postoji. I to samo dok mu nisam rekao da promeni avatara. Mada posto sam opet stavio Syda na profilnu, moze da vrati Nortona.
Мешао сам Вучицу и Мулуцу
Gusti Sok i Bez Šećera.
Šanzam, Šalabajzer, Šarlo.
Шанзаме, како можеш да пијеш густи сок без шећера? Значи, фуј. :/
Sabahudin i Šanzamm lololololo
Мешао сам Вучицу и Мулуцу
Bar mene neko da pomeša sa njom. :)
Mešala sam Saleta i Agilnog.
Električar i Javio
Vucice neces moderisati opaaa, ja mjeso one buksne
То, Бојси! Тако се аватарише! :Д
Мислим да сам меш'о Ремеа и Дуку на почетку.
Sreto, meni neprskane Brazilke cede ananas svojim moćnim guzovima i prave sok.
Znaš kakva aroma!
Boysie i Šerlok Holms (pa neki broj). :)