Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pisao sam koga sam sve mešao :)
Al često sam pogrešno čitao autore
Nikonemavaki - Niknemovski
bvdlga - bv liga
EDIT: I mnogo mi ide na kurac kad neko skroz promeni nik, uglavno neko zajebano francusko ime, i ja mislim da ga nisam pročito i ja ga pročitam ope i vidim dosta sam ocenio.. Jebo vas pas, ne menjate nikEve
Buri, Reme, Remac, Dub, Gamby...i još ih mešam, osim jednog jer je moderator. :-)
Kurd i Korle.
Mene niko ne moze da pomesa ni sa kim jer sam unikat!!1!
Bog je razbio kalup kad je video šta je ispalo... ;-))
Eto, vi'š, čo'ek sam sebe miješa, kako onda ja da ne pomiješam.
ololololo Ceco!
Kakav sam ja to autor, niko ni pošteno da me pomeša. Pih.
Edit: da ne ispadne spem, kad popijem dva piva mešam MakaronMastera i Kaizena, ne znam zašto...
Mešaj mala svaku noć do zore!
Mešam Šarla i Kurda.
Mene niko ne meša.
Ја те некад мешам са Менијесамодосадно.
Mesao sam buksne.
Frenkija i onog drugog lika.
Loksija sa samim sobom, dok je imao avatar kao moja profilna na fejsu. Inace nikakva druga slicnost ne postoji. I to samo dok mu nisam rekao da promeni avatara. Mada posto sam opet stavio Syda na profilnu, moze da vrati Nortona.
Мешао сам Вучицу и Мулуцу
Gusti Sok i Bez Šećera.
Šanzam, Šalabajzer, Šarlo.
Шанзаме, како можеш да пијеш густи сок без шећера? Значи, фуј. :/
Sabahudin i Šanzamm lololololo
Мешао сам Вучицу и Мулуцу
Bar mene neko da pomeša sa njom. :)
Mešala sam Saleta i Agilnog.
Električar i Javio
Vucice neces moderisati opaaa, ja mjeso one buksne
То, Бојси! Тако се аватарише! :Д
Мислим да сам меш'о Ремеа и Дуку на почетку.
Sreto, meni neprskane Brazilke cede ananas svojim moćnim guzovima i prave sok.
Znaš kakva aroma!
Boysie i Šerlok Holms (pa neki broj). :)