Prijava

Рече некада давно Дејвид Џејсон у култној серији "Only fools and horses" или "Мућке" у слободном преводу. Ко је од вас одгледао ову серију, колико вас је готиви, и да ли постоје они који је не воле?

Искрено, по мом мишљењу су "Мућке" су најкомплетнија и најбоља хумористичка серија икада направљена. Једна те иста епизода може милион пута да ме насмеје. Глума је перфектна. Нису себи допустили да сниме 5000 епизода и 40 сезона и да истроше све оне кул фазоне које су пласирали кроз тих 90-100 епизода колико је снимљено.

Почев од регуларних получасовних па до оних дугометражних од сат и по или чак и дуже.

Свака епизода има сопствену причу, а опет су на неки начин веома повезане. Искрено ових дана сам узео поново да гледам целу серију и стигао сам до пола четврте сезоне (што му дође неких 25-30 епизода). И и даље се осећам као да их гледам први пут.

Мислим да је глупо да причам о чему серија говори, јер не знам људе који нису чули за њу, нити људе који нису одгледали ни једну епизоду.

Ево, нека ово буде тема где ћемо се присећати најбољих тренутака, најбољих дијалога, и легендарних фазона из серије, и успут видети различита мишљења о њима.

Е да, и скрављења као што je "Only Jerks and Horses" не стављајте на ову тему, као ни вештачке творевине као што је "Тhe Green, Green Grass".

Ак' може јебени модерни Шерлок да има тему, могу и "Мућке".

СПЕМ СТОП!

Po meni, najjači lik u toj seriji je matori Albert! Rastura! Pogotovu kada ga je onaj celavi starkelja glumio

meni je Grandad bio jači od ujka Alberta. Samo kruni neki lebac u onoj fotelji i gleda si TV. Denzel gotiva, jer je najebao od Del Boja milion puta. Volim onu epizodu kad švercuju dijamante u Holandiju :)

Pogotovu kada ga je onaj celavi starkelja glumio

Само га је он и глумио.

Само га је он и глумио.

Није, мењали су глумца једном.

a znate onu epizodu kad osvoje neko letovanje, šta li...a Del Boj i Kasandra glume da su matorci Rodniju :)

Sveukupno gledano, Roders je prvi socially awkward penguin. Dočarao je taj nesklad, šeprtljavost i stidljivost najbolje.

нити људе који нису одгледали ни једну епизоду.

Ето, упознај ме сад :)

Можда сам пар пута налетио на њу, и укупно одгледао свега 3 минута ове серије.

koliko bi volio da gledam opet. davno sam gledao i znam da sam gotivio al da me jebes ne mogu da se sjetim nekih konkretnih fazona i epizoda.
jel ima neko neki link da skinem ili da gledam na netu? dobro bi bilo sa prevodom al mere i bez....

Ових пар секунди су ми улепшали дан данас.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AI5575oYLtg#t=98s

Што се деде и Алберта тиче, не знам. Мени генијални и један и други. Апсолутно сам неопредељен.

Упознао сам 25-огодишњег Аустралијанца који је пореклом Азијат (што ће рећи да изгледа к'о Кинез), који две године ради у Лондону и НЕМА ПОЈМА ШТА СУ МУЋКЕ! Објашњавали смо му и да су писац серије и главни глумац добили титулу сера од баба-краљице, ма јок! НЕМА БЛАГЕ!

Није, мењали су глумца једном.

Где су га мењали? Био је деда и био је Алберт, значи два различита човека. Све остало што сам гледао је исти глумац, а одгледао сам серију више пута.

jedina serija koju bih voleo da repriziraju bar jednom u 2 godine, ako već moraju da repriziraju nešto.

Смаре, не знаш шта си пропустио.

Joj, ta epizoda kad Rodni glumi njihovog sina koji ima 14 godina, genijalna :)) Ja sam gledala većinu, neke epizode i po više puta i što reče Reme, svaki put je smešno kao prvi... Gotivim je posebno zbog britanskog engleskog, a i ima dosta njihovog slenga... Interesantno je što pričaju tim kokni akcentom, što je nama jezičarima posebno zanimljivo :)

jovicicu, zasto si hakovao remetov nalog, decxko?!

Рекао сам без спема.

meni je ujka albert bio bolji od dede, deda mi je uvek bio nekako tuzan lik. inace, cela serija je genijalna, spin off je sranje (ono green green grass). verujem da je nama genijalnija od ostatka sveta, jer smo em rasli uz nju, em ziveli (i zivimo) ko muceni delboj i rodni...

kvlt svakaji
triger omiljeni lik

dobro dobro, ne moz covek ni da se nasali.... tja...