Prijava

a,da secam se toga,do jaja epizoda :)

Нисам буквално мислио хилигана :)

Аа, на то мислиш. :) и ја гледам шта причаш. генијална серија, имам све сезоне ту, саћу опет да почнем да гледам.

Ekstra je epizoda kad Del pokupuje ono silno vino da preproda crkvi, ali greškom kupi belo umesto crvenog, i od stana napravi magacin. :)

Ту чини му се Дел спомиње југословенски ризлинг или тако нешто. Има и одабрани постер овде на Вуки у вези са тим.

Davno sam ih gledao pa sam pobrkao dedu i alberta. Moja greska.

Dobra je ona kad kopaju naftu ili kad toce cesmovacu, okrece majcin grob sa farbom za saobracajne znakove, kad del boj prodaje ski opremu a rodni pozira na buvljaku kao model, kada pokupuju gomilu ruskih kamkodera... Ima ih! Slabo se secam. Moram ih skinuti da se podsetim

Mislim da sam odgledala svaku epizodu. Kad sam pročitala naziv teme, samo sam prasnula u smeh sećajući se scene. Serija jebala na više nivoa. Najlepši poklon za rođendan bio bi kompletna serija. Uključiću se još u temu, ovo čisto da pribeležim :D

Генијална серија, мени омиљена, кад год се сморим нешто, узмем па гледам делове на нету, и увек ме орасположи.
http://www.youtube.com/watch?v=vIGX7fGP8jw&feature=related

during the war...

a isto je jako kad se rodni smuva sa onom ribom plemkinjom, pa derek umeša tu prste da mu završi da se prizeti :) Jel ovo Pikaso? :)

-What's that?
-That is bloody Picasso!

Da Vinči doktore, Da Vinči.

bio sam siguran da je pikaso! jebi ga odavno se gledalo :)

Pogledao seriju bar 3 puta, svaki put sve bolja i bolja. Za malo bolje poznavaoce engleskog jezika dušu dalo za gledanje bez prevoda.
Omiljena epizoda:
http://www.youtube.com/watch?v=nFkRzqDuDus

Za svaku stvar koja je Rodnijevo zaduženje, Del boj pravda time kako je njihova majka na samrti rekla njemu da Rodni treba da radi to i to. Iznosi đubre, čuva deku, usisava kuću...

Jednom prilikom tera Del boj Rodnija da ide da kupi ribu. "Znaš Rodni, naša majka je meni na samrti rekla, Del Boj, Rodni će biti taj koji će ići po ribu". A Rodni će na to: "Naša majka se baš nablebetala na samrti".

Ja skinuo sve sezone, odgledao dva puta. Biće i treći lolo

Verovatno najbolja serija ikad. Celu je imam, mogu milion puta da je gledam i nikada neće dosaditi. Ko god da je nikada nije gledao, jednostavno MORA. Gluma, ambijent, sve je izvanredno. Negde sam čitao da su onaj Rodnijev čuveni mantil našli među stvarima koje je produkcija htela da baci. :)

Da li ste gledali pre neki dan na RTS-u "Rock & Chips"? Radi se o događajima koji su prethodili seriji, situaciji sa Fredijem Žabcem i Džoen Troter. Dopala mi se ideja i scenario i ima nekoliko urnebesnih fora, baš kao i u seriji. Traje nekih sat i po vremena.

Ne sviđa mi se glumac kog su uzeli za Dela kao tinejdžera, mada se vremenom navikneš. I inače vidiš tu kako su svi likovi izgledali u mladosti. Trigera prepoznaš iz prve. :)

U svakom slučaju, ko nije gledao, a voli ovu seriju neka skine nastavak "Rock and Chips", neće se pokajati.

Peki, zar se to ne zove once uppon a time in peckham?
Ja sam odgledao, nije loše. Sviđa mi se što nije preforsirano, ne puca previsoko ali je zanimljivo. Onaj lik je neviđeno skinuo trigera.

Semjuele, kao dato :D

Kad blentavi Vidić nauči engleski uz nešto to mora da valja!
Gledam ove scene i razmišljam kako bi Delboj dominirao po Srbiji.

Лемаја! :)
Мени су најбољи што су имали меру, јебено најбоља комедија икад. Нису вукли превише, таман има епизода колико треба да их има. :)

:)
ja sad odgledala dva minuta ovog rock and chips, nesto mi, takoreci, aprijatno... ovaj mali nidje veze sa delbojem...