This time next year we'll be millionaires

1. "Назовите га Родни, по Дејву."

-Тригер

ПИШАЊЕ

2. "a ako bude muško nazvaće ga Rodni, po Dejvu."
    - Triger

al svejedno pišanje

3. Jedna od tuznijih scena je bila danas.
    Kada se Rodni odvaja od Del boja..
    Al nece zadugo :D

4. Kada puštaju seriju na Avali? Nekada je uhvatim u 20 do 3, nekada u 3 i 10. A znam da ima i uveče.

5. Ja volim onu epizodu u kojoj je Rodni ljubomoran na Kasandrinog šefa, pa nabavi fejk repić radi kopiranja dotičnog.

6. U 20:00 je premijera..
    U 12 (ponekad) je repriza i to posle podne je repriza..

7. Sinoć sedim sa ortakom ispred prodavnice kod mene u selu i cepam pivo kad seljaci ladno prepričavaju Delove i Rodnijeve zajebancije, naravno svima je Del baja jer malo više vuče na našeg čoveka po pitanju malverzacija... To je samo dokaz koliko serija jebe a oni retko greše kada je kvalitet u pitanju.

8. NEMA VISEE!
    NEMA MAJKEIMGA!
    GDE JE EPIZODA SA PEKAMSKOM IZVORSKOM! A DECO!

9. Ovaj sport relief special je toliko nepotreban. Beksova gluma očajna a nisam ni očekovo da će da bude bolja. Jeste da nije prava epizoda ali je ubedljivo nešto najgore što je snimljeno vezano za Mućke. Koji kurac Bekam mora da bude u svakoj čorbi mirođija? Iskače iz friždera, mikrotalasne i smedervca. Neka mešavina Vučića i Đokovića samo na globalnom nivou.

10. Јел изашла нека нова епизода, шта?

11. Desetominutni specijal. Ne znam samo je l to sve ili će da bude još koja epizoda, pisali novine velikim slovima MUĆKE SE VRAĆU!.

12. Mislim da imam 10 CD-ova, na svakoj 2-3 epizode. Ko voli, ubrzo postavljam na youtube. Najbolja serija. Da moram da gledam nešto do kraja života, to bi bile "Mućke". Mada, tuga je ovo što će sad da prave sa Bekamom :-(. Pretpostavljam da će biti tanušna senka starih epizoda. Ipak, likovi su super :-).

13. Za sest serija mogu da kazem da cu ih uvek voleti, i da su u neku ruku uticale na mene.Tu svakako spadaju i Mucke

14. Ortak već 10 god drži njihovu "jelkicu" u kolima. Šuta i njih dvojica na njoj. On me i nagovorio da ih gledam isprva.

15. Danas pricam nesto sa bratom, pa se sjetih scene kad Dela i Rodnija nesto ne ide biznis. Rodni kao ima ideju, pa pocinje(parafraziram): Mi smo prodavaci, ali smo iscrpili zalihe iz skladista. Trenutno nemamo para za nabavku nove, sto ce reci da smo mi trgovci bez novca i koji nemaju sta prodati...
    Tu ga Del presijece pogledom kao da ce ga tuci, jer ispada da ga ovaj podjebava

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.