Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Сале уплатио неком другом! лололо
Gladijajatore proveravao sam 2 puta :)
A broj nisam mogao da pogresim zato sto mi dosla povratna poruka.
Izgleda da je proradilo.
Nemoj da me razocarate decxko!
Bolje ti je da je proradilo .. jer meni sad jedan drug ide u Srbiju, imam sad priliku da uplatim i ko zna kad opet ..lolo
Radi,poslao sam bio pre neki dan dve poruke,sad imam za dva meseca,ko čovek.
Taman da vidim gde da zakukam, kad - evo teme! Isto k'o Sale d snajperist. Poslao malopre poruku, dobio povratnu informaciju da je nalog aktivan, ali prc.
Mene me zanima da vi mene kažete zašto nisam ktitor, a uplatio danas.
Neka me defkofobija vata kad vidim da su mi preostale dvije definicije.
meni radi
Kažite mi vi kojima ne radi, poslednje 3 cifre tel broja.
696
122
Okej a sad dajte i prva četiri broja i pozivni.
pišaj, pišaj
578
Daj kaizene ne zajebavaj se! :)
E STVARNO!
Ja sam sad uplatio, stigla mi poruka da je aktiviran, al kurac!
Isti slucaj.
Još mi nikako nije otvoren ktitor. Kajzene, kajzene....!!!