Није за мене...

1. Нису за тебе шпагете

Ахахахахха ни то!

2. Нису за тебе шпагете.

To!

3. Al' sledeći put kad uđeš u kuhinju, bolje pravi špagete nego karamelu. Lolo

4. Ни за мене није кухиња. Једном за мало да испржим јаја на детерџенту.

5. nije za mene matematika, ne zato što je ne znam, naprotiv, no se ful iznerviram ako nešto ne mogu da rešim. niti soušali okvrd likovi/likuše koji ne pričaju ljuCki. nisu za mene slatkiši, nemam meru.

p.s. šta bre ovo muško-ženska prijateljstva ne postoje? nevera. imam mnogo drugara i sa nekim se družim zato što mi ful odgovara, a ne zato što ima pičku/kurac u gaćama. pol je za prijateljstvo apsolutno nebitan :)

6. Реално боље ми иде! Но, да не спамујемо бановаће нас Џими!
    Сви знамо да за њега није БАН дугме :)

7. pol je za prijateljstvo apsolutno nebitan :)

upravo

8. p.s. šta bre ovo muško-ženska prijateljstva ne postoje? nevera. imam mnogo drugara i sa nekim se družim zato što mi ful odgovara, a ne zato što ima pičku/kurac u gaćama. pol je za prijateljstvo apsolutno nebitan :)

aj mani tu frendzon pricu...

9. reče moj frend.
    ne kaki, kelte.

10. Видим, доста вас је навело оно што ни за мене није - "журке" са "музиком", причање с људима које нисте видели 80 година, свадбе и ини масовни догађаји с родбином и велико друштво (још горе ако је већина особа непозната).
    Затим, море, пливање и сунчање. Никако. Схватила сам да се много пријатније осећам кад обилазим неки нови град или предео.
    Тешка шминка. Знам особе које не могу изаћ' изкуће без тога и ужасавају ме.
    Јебено јављање на часу сам мрзела одувек, а сад нас на факсу условљавају тиме. Марш.
    Плус, кашњење и монотонија без икаквог ризика.

11. aj mani tu frendzon pricu...

Realno. :)

12. Постоји до неке границе, али да си на пример са неким супротног пола у кревету као спавате, нема силе да не помислите на неку сексуалну варијанту, то је природа ствари, док то са ликом никад не би помислио. Начи не може теби да буде риба добра другарица колико може лик да ти буде другар.

13. Видим, доста вас је навело оно што ни за мене није -
    "журке" са "музиком", причање с људима које нисте
    видели 80 година, свадбе и ини масовни догађаји с
    родбином и велико друштво (још горе ако је већина
    особа непозната).

Sa ovim se slažem.
    Plivanje i more volim. Sunčanje ne.

E da, nas na faksu ne uslovljavaju javljanjem. Nema Bolonjeeeeee! :)

14. reče moj frend.
    ne kaki, kelte.

ma ja ne kazem da zensko ne moze da ti bude dobar prijatelj, daleko bilo.
    ali kazem da ne mozes ti bas toliko da kontrolises na kog ce da ti se digne a na kog ne. i potiskivanje je najgore u svemu tome.

a ono brate kao seksom ces pokvariti prijateljstvo je kao slagom ces pokvariti tortu, sto neko rece...
    seksom mozes da pokvaris vezu. naravno, seksom u koji nije ukljucen taj iz veze.

15. Па не морају да спавају од мене ако се дружимо, а и имам неке другове из Основне, које посматрам искључиво као асексуална бића.

16. sad zvučiš kao kutrapali jebeni.

17. Za mene nije stalno isti život, jer kontam da je život jedan. Kako mogu imati iste navike ceo život, kako mogu voleti iste stvari ceo život, kako mogu jesti istu hranu ceo život, živeti u istom mestu, raditi iste stvari... Previše sam radoznala i ne postoji idealan šablon. Prikladna jednoličnost, udobna nepromenljivost i sigurnost shvaćena u uobičajenom smislu su meni samo sinonimi za dosadu i kovčeg po meri. Dakle, žurka! :)

18. p.s. šta bre ovo muško-ženska prijateljstva ne postoje? nevera. imam mnogo drugara i sa nekim se družim zato što mi ful odgovara, a ne zato što ima pičku/kurac u gaćama. pol je za prijateljstvo apsolutno nebitan :)

Не волим тај нолајферски акроним, али написаћу ЛОЛ.

19. Марципан, промени пол и ожени ме.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.