Није за мене...

1. Све је за људе.

2. И и даље не могу да се отмем утиску да ме од свега овога највише смара или нису за мене случајни сусрети са људима које познајем. Да сам хтео да останемо у јебеном контакту остао бих у јебеном контакту са њима као што сам остао у контакту са људима који нису из БГ-а, као што сам остао у контакту са људима који нису из Србије. Јебе ми се за "познанике". То што појединце познајем је нужно зло.

И не капирам велика венчања. Не капирам венчање у цркви, заспао бих. Не капирам оплакивање сваке јавне личности која умре у сопственој повраћци. Не капирам зиљавштину. Не капирам рибе које стављају тону шминке. Не капирам људе који падају у транс слушајући Стоју и тако даље.

3. Марципан, промени пол и ожени ме.

4. Е да, и не капирам људе који заврше зајебане факултете, неки и са врло високим просеком, а не науче основне ствари као што је то да се НЕ пише одвојено од глагола.

5. Svašta, što moram biti muško. :) :*

6. Реме, такви не постоје.

7. Неписмени са завршеним високим школама, молим те реци ми да не постоје.

8. Реме
    И и даље не могу да се отмем утиску да ме од свега овога највише смара или нису за мене случајни сусрети са људима које познајем. Да сам хтео да останемо у јебеном контакту остао бих у јебеном контакту са њима као што сам остао у контакту са људима који нису из БГ-а, као што сам остао у контакту са људима који нису из Србије. Јебе ми се за "познанике". То што појединце познајем је нужно зло.

Амин.

Реме
    Е да, и не капирам људе који заврше зајебане факултете, неки и са врло високим просеком, а не науче основне ствари као што је то да се НЕ пише одвојено од глагола.

И на ово исто, олакшао си ми посао, не морам све да куцам.

9. Неписмени са завршеним високим школама, молим те реци ми да не постоје.

Bolje da ne znaš kakve sam bisere iščitavao po skriptama, a često i po zvaničnim udžbenicima.

10. Реме, такви не постоје.

Кад би се зезали. Људи неписмени заврше и Филолошки, а камоли шумарство и водопривреду.

11. Има их и превише. На свим природним факултетима. Само на мом факсу имаш масу њих из Математичке гимназије који немају везе са правописом. У ствари немају везе ни са чим што нема везе са математиком, али то је нека друга прича. А имаш масу таквих и на медицини (завршили медицинску нпр.). Зато је класична гимназија мени кул. Не останеш дунстер ни на једном пољу.

12. Skriptu za Porodično pravo je pisao neko ko je gramatiku srpskog učio u Bangladešu fazon.

13. Jezonja
    Неписмени са завршеним високим школама, молим те реци ми да не постоје.

Sećam se nekog tamo Boška iz Vranja koji je doktorirao na DIF-u.
    Kod mene je došao "da uzajmi debele knjige za slikanje", kada je trebalo da na knjigu koja je štampana kao neki kurac uz taj njegov doktorat stavi svoju sliku na korice.
    Bio je zamislio da bude "u poluprofilu, a oko njega debele knjige".

Ja mu dao prvih 10 rečnika Matice srpske za slikanje...eno mu ih oko njega na knjizi.
    Edit:
    SANU, jebala me Matica... :-)))

14. Bolje da ne znaš kakve sam bisere iščitavao po skriptama, a često i po zvaničnim udžbenicima.

Ево. Кад смо код речи 'скрипта'. Маса људи третира то као једнину, па кажу ''Идем да купим скрипту.'', а треба ''Идем да купим скрипта.'' Ишчитавати по ''скриптима'', не по ''скриптама''. :)

15. ijaoo, bgate... gori si od klajna.
    ajde vidi pvt.

16. Није за мене ово лингвистичко разглабање. :)

17. http://s4.hubimg.com/u/2356891_f260.jpg

Хоћу рећи, кад кажеш 'скрипта', то је аутомаЦки множина.

18. Nije za mene metal muzika. Neće u uvo, probao sam.
    Nije za mene fenseraj. Volim točenu pivčugu a i nema slađe od velike zidarske. Od minijature 0.33 i 0.25 izgubim volju da pijem.

19. Није за мене да учествујем у тренутно активним темама, одо диграм тетрис.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.