![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Biće minus dva, duvajte mi ga :*
jeste
Ти не мош да кажеш да ће сјутра бит' дупло хладније зато што је хладно релативан појам. Може да буде -2 а да не буде толико хладно колико може бит' ладно на 0 ако упичи ветар и онда ти још то иде на курац.
Мењај име у "Ако је данас 0, а сјутра дупло нижа температура"...
jeste
Duplo hladnije od nule je MINUS 37!
A evo i zašto, osjećaj toplote i hladnoće ne dolazi od apsolutne temperature nego od transfera toplote između našeg tijela i okoline. Standardna tjelesna temperatura je oko 37 stepeni. Nula je za 37 stepeni udaljena od te temperature, a još toliko i dođemo do minus 37!
Isto tako, moglo bi se reći da je 39 stepeni čak duplo toplije nego 38! Zato tako teško trpimo ljeti vrućine i svaki stepen debelo doprinosi osjećaju vrućine.
јовичићу брате...
Имаш пет сардина. Прву бациш у језеро, другу у море, а трећу немаш. Колико имаш сардина?
17
Е није, него пет. Јер ове две и оне три, то су две. И зато је, логично, дупло хладније од 0 - кенгур.
Јовичић и ја смо у праву.
Kolko kokoš ima nogu kad podigne jednu a a a ?
Двије.
Ако слон утрчи у тунел брзином од 239 км/х да ли ће успети да провуче палачинку кроз уво ако је уторак а средњи курс евра по НБСу је 108.3777?
Показати поступак.
Ladno ko u rumi
Normalno. Koj' smo se kurac toliku uvlačili svima u bulju da budemo moderatori ako nemamo baš nikakve vajde od toga. :-)
Bole vas kurac.
Два пут' ништа је ништа, црва није ни било.
Neće, zajebao ga kurs. Mislim, čim ide po NBS-u, treba u Vojvodinu, tamo stabilnije na žitu. Glupi slon -.- Da je subota, možda bi uspeo, ali utorkom nikako.
Zavisi sa koje strane tunela uleti. Ako je uspon neće ako ide nizbrdo hoće.
Kojom brzinom ide voz ako je dužina surle od slona 3 metra, i u nju stane dvaes krofni a šljive na pijaci koštaju 100 dinara kila a babi je rodjendan u četvrtak i pritom pada kiša ?
jovicic provalio google xD
Kada je ovo pitanje bilo postavljeno u školi isto sam razmišljao kao Jovičić, ali niko nije hteo da se složi sa mnom. Sad čitam i opet ima najviše smisla. Bio sam u pravu.
Ognjetina daj link.
Cime celavi peru kosu (glavu), samponom ili sapunom (kupkom)? :)