U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Је л' бог живи на Земљи? Живи курац. Лади јаја негде у Свемиру. Бог је ванземаљац. Ја јелен!
Naravski da postoje.
Sad dal' su mali zeleni i liče na mog ortaka iz klupe, ili žive na planeti škljuc i farbaju se u ratničke boje koje su van vidljivog spektra našeg oka, to ostaje da se sazna u narednih tri iljade godina. Moguće da ima života koji nije zasnovan na ugljeniku, što znači da možda postoje bića koja stvarno prevazilaze našu maštu svojim životnim funkcijama i procesima.
Verujem da Nasa ima dokaze o njhovom postojanju, al' očigledno da neće da ih iznosi u javnosdt. Asanžu puca kurac za to tako da u skroije vreme nećemo ništa saznati.
Al' za kraj
Каква хула на Христа. Наравно да не постоје.
'Oće.
Kakve veze crkva ima sa Biblijom i sa Bogom?
Финансијске.
Ne postoji nigde ništa osim nas, Srba. I ovi svi što kažu da nisu Srbi, su ustvari nastali od nas. Oni su postali od izroda koje smo proterivali iz našeg plemena vremenom.
Sada u vaseljeni više nema nikoga zato što smo je mi Srbi napustili i došli ovde da živimo. Pre više miliona godina i meseci.
Amin.
Јадни ванземаљци, баш ми их је жао. Они сад негде јако лепо живе и боли их курац за све, а људи се стално питају да ли они постоје и траже их разним сокоћалима. Пошто ће људи вероватно пре да пронађу ванземаљце него ванземаљци њих, то значи да смо ми напреднији и да ћемо им јебати кеву. Јадници. ): Амери су већ одавно почели да праве пропагандне филмове против ванземаљаца. Немају доказе ни да постоје, а већ их пљују на сва уста. :Д Брука.
Isto koliko i Pantela sa Vukajlije sa onim na Fejsbuku.
Христо верује у ванземаљце. Информишите се мало
http://news.bbc.co.uk/2/hi/7399661.stm
E roki izvini, al' moram da kažem: mnogo si bre glup!
Pa da si pažljivo čitao Bibliju video bi na kraju cenovnik:
opelo-3000din
svećenje vodice-1000din
krštenje-8000din
itd.
parola: kol'ko daš, al' da bude približno ovom cenovniku.
:)
I mi smo nekom vanzemljaci.
EDIT
ili vanglubarci , vanmarsovci , vanplutonci..
Намерно сам убацио џизуса и црква да не би ибло спема са црквом али то изгледа неко баш воли да ристијанише по форумима
To, to. Ali da ne spemujemo temu dalje :) Kurde, mislim da je Deretić napisao nešto slično, o svemirskoj avanturi Srba.
Uskoro će vanzemaljci zauzeti 3. mesto glavnih negativaca u Holivudu.
Prvo i drugo mesto su već zauzeli Rusi i Srbi.
Ma vanzemaljci mogu i da dođi i da ne dođu ali vanzemaljke bi baš mogle da razbijemo malo monotoniju... samo, jelte, ipak da nemaju neke pipke na sve strane i slično, da baš ne bude kao u onim japanskim boleštinama.
On topic:
Само да се надовежем на ово. Већ су пронађене на нашој рођеној планети алге(бактерије?) које су се адаптирале условима врелих и контаминираних бара и језера. Уместо угљеника, њихови молекули садрже арсен, такође четворовалентан. А арсен је познат као отров за остатак живог света. Па ко зна онда у каквим све условима постоји живот у универзуму, и на каквом је физиолошком и интелектуалном ступњу.
зашто нам онда није послао апдејтовану библију?
Zato što mu se de fakto jebe za customer support... ko i mnogim drugima.
Radjarde, za to sam ćuo ranije, al' nisam se mnogo bavio time, jel imaš neki link da mi baciš, sad sam se zaintersovao.