Prijava

Jebe mi se za vanzemaljce.

nama se jebe sto se tebi jebe za vanzemaljce

Aj to što ti se jebe za vanzemaljce to mi je jasno ali nije mi jasno zašto si koji moj se zakačio na temu da spemuješ?!

@Punjac
Mani se čoveče toga sa jebanjem. Ispašće da spemuješ forum

Drugari, sta se bre ovaj zakacio na nasu temu i spamuje,

Ti zerocool ako neces da pricas o vanzemaljcima, niko te netera,
a nasta ti se dize je tvoja stvar.

Плазма кексу, превише трансферишеш, ниси нам интересантан, јебига. Ако ти баш значи, ево да цитирам неку твоју пошалицу па да се насмејем.

Jel neko gledao jetset 1,2,3 jeste li videli kako tamo marsovci kidnapuju grand paradu...ako neko misli da je to samo crtani film, grdno se vara.

ХХАХАХАХААХАХ ЈЕБОТЕ У ОДАБРАНЕ ЛОЛЧУГА ГЛОМАЗНА

Елем, радио таласи су ваљда захвални за кретање по свемиру због велике таласне дужине, па обилазе препреке и не губе много од оригиналног сигнала. Него, где је онај цепач атома да објасни мало црвоточине, кривљење простора и времена, импровизоване портале и тако те полуфиктивне мађије.

Jos smo mi zeleni za crvotocina
To moras probusiti prostor i vreme da bi je kreirao
Onda mozes bilo gde u svemiru da se pojavis
A zakrivljenje prostora nema veze s vanzemaljcima :)

Crvotocine mogu praviti vanzemaljci milionima godina tehnoloski ispred nas,ne verujem da bi ih mi zanimali

Istina je negde tamo!!

Eo mi je sad jedan posla' poruku, kaže mi da će svratit' ovamo za koji dan ...

Ja vjerujem da postoje i vansvemirci, a kamoli vanzemaljci...

Мора да постоје!

Ja verujem, realno nemože da samo mi postojimo u ovolikom prostoru za koji se ne zna početak i kraj, kao sto i postojimo i mi, i zašto smo nazvani ljudima?
To mi je nekako slab naziv za ono sto predstavljamo mi smo veoma moćna biča al to većina ne zna jer nemože da provali svoje sposobnosti u nametnutom sistemu države, kako osoba koja ima porodicu i ceo dan gura da je prehrani može da primeti svoje sposobnosti, al nema veze već sam skrenuo sa teme,sve u svemu verujem da postoje!

Posto svi znamo da postoje, mene zanima da li postoje u nasoj zemlji, i ako postoje koji bi oblik zauzeli.

Npr. Premijer Mirko Cvetkovic, cisto sumnjam da bi uzeli njegov oblik, jer on se tako razume u sve, i u sve se mesa, pa bi javnost odmah otkrila da on nije nas, vec marsovac.

A i cisto sumnjam da bi visa inteligencija sebi dozvolila da je niza inteligencija bira na izborima svake cetvrte godine.

Tako da bi verovatno uzeli neko mesto koje nije reizborno npr. spremacica ...nju jedino moze da sjebe ova nova sistematizacija radnih mesta koja uvek ide pred izbore, ali ako ti je marsovac sef, za tebe nema zime.....voleo bih da cujem sta drugi misle.

Vidim neki me pozivaju ovde za spam.Napisao sam da mi se jebe za vanzemaljce.Zar treba detaljno obrazloziti? Vidim pisu se neke gluposti o Jet Set crtacima, radio talasima i ostalim holivudjanskim konstruktima koji se vrte na malim i velikim ekranima a niko od vas ne pruza dokaz da postoje vanzemljaci.Dajte dokaz a ne prazne reci.Dok ne vidim, ne verujem.

Hoces da ti kazemo ime i prezime vanzemaljca i adresu?

Pa covece sto bi mi tebe ubedjivali, veruj u sta zelis .... mi znamo da postoje, a i ne mozes da udjes ne pripremljen u ovu tematiku, moras prvo da imas neko opste znanje iz marsologije da bi mogao da razumes, to ti je isto kao britanika samo drugacije.

opste znanje iz marsologije

Pročitao sam samo ovo i ubeđen sam da troluje.

zerocool,ne znam dal trolujes,ali postovi koje si ti izgleda najvise citao su od plazme keksa koji je izigravao maskotu i ubacivao se kao reklama izmedju programa...sto se tice dokaza i ne moras da verujes,ovo sto smo pisali su samo teorije,pretpostavke...da postoje dokazi da ima vanzemaljaca znali bi vec svi za to i tema ne bi imala smisla.

Drugari zasto ste se naljutili :(

Zeroocl je u meni prepoznao pravog poznavaoca ove tematike, zato samo mene i citira.
I ja samo pisem teorije i pretopstavke isto kao i drugari.

On je trazio da mu kazem gde je vanzemaljac i da mu pokazemo sliku, pa nismo valjda ludi da mu kazemo, pa da nam ubije vanzemaljca, zeroocl pitaj punjca ako on hoce da ti kaze, ja sam se zavetovao ne smem....

A termin marsologija je vise kao sleng, jer zapravo ni ne postoji knjiga o vanzemaljcima nego je sve to skup futuristickih romana, spilbergovih filmova naucne.fantastike, jeftinih teorija pretocenih u knjige za citanje u vozu...itd...pa u tom smislu marsologija je malo vece znanje o vanzemaljcima od prosecno obrazovanog coveka.

Evo kao npr. ovo znanje koje posedujemo ja i punjac, kurd, Радјард Куплунг, kamikaza2, po gaskonj..... i ostali drugari, a koje prenosimo na ostale.

Ja vjerujem,ali ne u onakve vanzemaljce kakve ih većina zamišlja.

Plazma keks je maskota? Ja mislio da je Pishkota.Marsologija ili masmediologija u Maloj Mostanici, tj. kako mali Perica zamislja aliena.Eve malo kvazinauke, po sistemu moz da bidne a i ne mora http://en.wikipedia.org/wiki/Arthur_C._Clarke's_Mysterious_World