Еј школо, ко те није воло

1. Српкиња у средњој слала ђаке у месару пар пута, а у два наврата јела ЖИВЕ виршле које су јој ови донели. На гласно изражавање гађења половине одељења, само је довршила виршлу, остале замотала, ставила у торбу и мртва-ладна рекла: "Их, па ја ћу 3-4 у трамвају до куће". А једном је послала 2-3 ученице некуд, које су се вратиле са ципелицама на штиклу и онда их је та огромна бабетина испробала методом "Пепељугина сестра". Угурала на љуту муку стопало и рекла да су јој добре, а оно набрекло све, само што не експлодира...

2. Predavao mi je lik koji nam je pričao o svojim uraslim noktima i svojoj mrtvoj kevi. Mada, kad pročitam šta se vama dešavalo, ovaj moj Bejts mi se čini kao mica.

3. Морам да признам да за сад Стивен води са овим живим виршлама.

4. Српкиња у средњој слала ђаке у месару пар пута, а у два наврата јела ЖИВЕ виршле које су јој ови донели.

Lolo, baba koja je predavala engleski mom bratu je jednom jela pile na času (celo pile donela i čapkala). Fetiš, jebote!

5. - Могу до вецеа?
    - Шта, сад си јео, па идеш да кењаш?

А ми, наравно, још ненавикнути на овакве испаде, кома! Професорка српског...

И једном лику који се облачио штоно кажу "фенсерски", обраћала се са "ти мали педерко" :Д

6. И једном лику који се облачио штоно кажу "фенсерски", обраћала се са "ти мали педерко" :Д

Žena je genitalna.

7. Ахахаха, то се и мени свиђа али брате - живе виршле!

8. Nastavnik biologije, voleo je da kad ga pitamo- kad mozemo da popravimo ocnenu? odgovori- na svetog sisoja! i razvuce zlobni kez. :) redovno je samo jednog druga pustao, samo ga pita- jesi ucio? ovaj kaze da jeste. nastavnik mu upise pet i to je to.
    profesorka srpskog u srednjoj, zena pogubljena u vremenu i prostoru, ali car. kasni po pola sata na cas pa mi posalje poruku- drzi razred na okupu u ucionici, ja stizem za 10 minuta. i naravno nikad je nismo sacekali. pa je onda prestala meni da salje poruke, presla na druga :D i uvek je bila zatrpana fasciklama, papirima...
    profesorka hemije je bila kao Hitler, kad useta u ucionicu, muva se ne cuje, a krupna, pa kad zagrmi sunce ti, svi se poplasimo i krijemo da ne bi bas nas prozvala.
    nastavnik istorije je redovno davao petice jednoj drugarici sa obrazlozenjem da ga jako podseca na njegovu cerku i pokazivao nam cerkinu sliku.

9. Samo da izjavim da ne pamtim da sam pročitala išta odvratnije na ovom forumu od ove Stivenove priče o viršlama. Iskreno mi je veoma muka trenutno. Kako ste preživeli to školovanje!? O kako!?

10. Moj profesor matematike iz srednje je konstantno pljuvao šlajmare kroz prozor što je bilo veoma iritanto za sve. Na času, odjednom ustaje, otvara prozor i mi svi glave u torbe, jakne ili u šta god, svi su odma' znali šta sledi. I eto sad kad god vidim na ulici nekog ko pljuje, ja se setim profe.

11. marcipan

Samo da izjavim da ne pamtim da sam pročitala išta odvratnije na ovom forumu od ove Stivenove priče o viršlama. Iskreno mi je veoma muka trenutno. Kako ste preživeli to školovanje!? O kako!?

Па... Лагао бих кад бих рекао да није било много добре зајебанције на њеним часовима. И не било је, кад смо били као распуштена банда, донесеш јој Глорију и можеш да радиш мање-више шта 'оћеш. Колико смо само пута провели по пола часа напољу, под изговором да идемо да једемо. Углавном и јесмо јели, али смо и ишли до клаџе и сл.

С друге стране, уназадила нас је добрано. Јеботе, њен посао је био да ради на хуманизацији наше личности, хаха... Да није на крају треће отишла у пензију, завршио бих средњу са једноцифреним бројем прочитаних књига. Ове две после ње, свака у једном полугодишту, покушале су да спасу шта се још могло спасити. Хвала им.

12. ima jedan profesor kod nas na faksu, necu da ga imenujem, jos nisam polozio sve kod njega :)

covek je genije, ide i u inostranstvo da predaje nesto, leti s teme na temu, kazu ljudi da bi mogo pricati 5 sati u spajzu o istoj temi, samo da ima sagovornika, i jako je zaboravan, prica par minuta kako sa dva stapa izmeriti treci, onda par minuta resava neke zajebane diferencne jednacine na tabli, onda prica pola sata o arapima i crkvi, a onda se opet vrati na pricu o poredjenju stapova, sve uradi do pola, retko sta zavrsi do kraja

nego, prica za njega sto sam cuo, nemam pojma dal je istinita, al verovatno jeste

predaje on nesto, i u sred predavanja se uhvati za glavu, kaze "u jebote" i istrci napolje, vrati se posle pola sata na predavanja i kaze "zaboravio sam cerkicu od 5 godina u parku, zamislio sam se nesto, usao u kola i dosao na predavanja, sreca pa me je cekala gde sam je ostavio"

13. Billy Sharp
    Profesor fizike iz srednje. Nacrta jabuku na tabli i kaže da je pojedeš. Nacrta liniju na tabli i kaže da je preskočiš. Stane pored tebe i kaže "obiđi oko magarca". Na tabli piše desnom, u svesci levom rukom. Ni muva se ne čuje kod njega. Strog, ruši kao lud, a na popravnom padne samo onaj što se nije udostojio da dođe.

Billy, jesi ti iso u Mihajlo pupin?

u toj skoli je profesor radio isto, ako bas i nije isti lik...

kaze on jednom djaku "nacrtaj magarca" lik ga nacrta, kaze mu profesor "sad ga obidji" i lik obidje jedan krug oko profesora, tj oko njegove klupe

i profesor mu da 5

14. Професорка на факултету ме једном на испиту понудила куваним кромпиром који је извадила из торбе у 10 сати увече. Иако сам умирала од глади јер је испит почео у 8 ујутру, морала сам одбити јер су из исте торбе вириле рекло би се ношене најлонке лоло

15. Profesorka biologije koja ti je kad nisi ništa znao davala 0 u dnevnik i sledeći put bi morao da odgovaraš za 1. Setiću se ostalih umobolnika kasnije.

16. Ovo je zaista benigno.

Na faksu : posadi nas ispred sebe, kobajagi izvučemo pitanja, ali nam profesorka prvo zavuče svoja.
    Svi smo zablejali, pa je rekla :" I vuk sit i ovce na broju u sledećem roku."
    Pobunili smo se, znali smo svoja pitanja.
    Kasnije sam je vođala kako istupa i ime SANU....

Aha, imala sam na faksu i jednog čudaka, taj je imao neopisiv krš u kabinetu. Svi drugi su imali pristojne prostorije, a njega su strpali ispod kosine stepeništa. Sa polica su visile krpe i štrokave čarape, oko njega masne hartije, zgužvane i pobacane pored korpe. Spremačica tu nikad nije ni zašla.
    Predavanja je započinjao slajdovima (grafoskop je bio poslednja reč tehnike kada se reč PREZENTACIJA nije još koristila) sa srpskim manastirima. Imao je zanimljivu priču za svaki. Predavanja su mu bila zamišljenja kao krimi fim. Navodio nas je na zaključke, čitavo predavanje je uvek bilo dinamično i smišljeno ko' da je filmadžija.

Imala sam jednu nesretnicu u gimnaziji:
    "Deco, pustite vodu da kapuće, kap za kapom." (pustite da kaplje)

Ne mogu da se setim da nas je neko sistematski ponižavao ili maltretirao. Jes' bilo čudaka, al' sve je nekako bezopasno u odnosu na navedene strahote.

17. Imao sam profesorku engleskog koja je pričala ko Lignjoslav smoreno i usporeno, ja sam pričao tečnije i od nje, ali stalno mi je davala na usmenom 4, svaki put.

Njena provala veka je bila pri prevodu jedne lekcije: "I'm still wet, još sam vlažna".

18. Професорка биологије, сваки дан долази пијана, тетура се по учионици. А има и малу флашицу за коју говори да је чај од коприва и да га сама прави. Жврља нешто по табли, стално је лажемо да је прошли час померила контролни и она каже: "Јао да, сећам се".
    Али барем се смејемо када извали нешто онако пијана.

19. Krstaja. Predaje fiziku već trijes godina. lečeni, nikad izlečeni alkos.
    Ima neku flašicu iz koje navrne svako malo, tetura se dok hoda, jedva je razumemo mšta priča.

Jednom kod nje na času izmrmlja sebi nešto u bradu, otetura se do table, pola sata radi zadatak i kulira nas, i samo se u jednom trenutku okrene i drekne:"Pa vi ste meni pogrešno izdiktirali zadatke!Vi nemate pojma!!"

Pradavao mi na zameni jednom lik sa početka ovoga http://www.youtube.com/watch?v=9_DFMsvkYlk . Koga provali da ne zna ili ne peva himnu, večno ga zamrzi.

Imao sam i jednog smora od informatičara, ceo dvočas proveddemo tako što pušta snimak sebe kako nešto serenda,a ima toliko jebeno monoton glas da je to strašno.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.