Prijava

Хујо, за крстају не знам то, не предаје ми.
А Ћулум, немој да се неко зајебо да каже да је ЛДПовац. Предавао ми прошле године.
А информатичар, онај сале домазетовић? Он ми предаво прошле године, причо нам последњи час у полугодишту о некој норвешкој спирали и како је космос неоткривен, као можда је земља само једна ћелија сала неког великог џина.

Jeste, domazetović kornelije. Smor na dve noge.

И нама то пуштао ал ми се зајебавали и ударали па морао да прекида сваких пет минута и смаро са неким иде каблом, нико није знао шта је то. А мислим да ни он не зна.

ЕДИТ: Зар ниси у школи?

Еј школо, ко те није воло

лоло

Наставница ТО-а. Сваког часа је, из неких само њој знаних разлога, причала о вери и атеизму, и уверавала нас како је религија превара и како је она члан СПС-а и понешто о Марксу и Енгелсу, не мог се сетим сад шта, ал нико јој није ни одговарао, само је дршала своје монологе.

ima jedan profesor kod nas na faksu, necu da ga imenujem, jos nisam polozio sve kod njega :)

Picko!

Treba djecu tući i kod kuće i u školi. Djeca su stoka, a dužnost odraslih je da od te stoke naprave ljude, a ne pičketine.

А како ће одрасли да направе људе од деце, кацу и они стока, и то јоште гора?

Професорка математике у Гимназији нас терала да сами себи уписујемо кечеве. Никад гори осећај у животу! Иначе редовно смо добијали задатке са Руских олимпијада. Ваљда зато мрзим Путина! ЛОЛОЛО :Д

Разредна у средњој пришла неким рибама у првој клупи, дунула им у фацу и питала "јел ми смрди из уста, јела сам неки пасуљ и лукац данас?". После оне то нама причале, кад нисам умро. А не верујем да лажу, превише су фине и смушене да би измислиле тако нешто.

Ja mislim da ima jedna slična tema ovoj, ovde

meni bilo super, sutra bih se vratila u školu da mogu...