Votermark vukajlije

1. Giletovo podrzavam odlican prijedlog, samo je pitanje sada da li to gazda hoce realizovati

2. gazda se ne oglasava, znaci protiv je.

3. pa,ne liči mi ovo na vukin font dole,il se ja tripujem,m?

4. Ahaha, nespretno ofarbano crnom bojom :D Vide se slova.

5. Мени реално пуца туксон за крађу просера , и наши су гола говна у последње вријеме. Немој да сте стипсе него их пустите да нам барем гована омале.

6. овај шиптар је толико испобеђивао у сељаштву, дуго нисам видо огавнију говеђу главу

7. oće li meni neko da objasni što se otvara druga tema kad je ISTA takva još uvijek aktivna?
    http://vukajlija.com/forum/teme/2350-predlog-watermark

pa makar zaključajte staru i linkujte je na ovu, ako ništa drugo...

8. Вукајлијо, желим да те анонимуси спале спахијо!

9. Za, ali opet će biti plagijatora, ne mogu se zaustaviti.

10. votermark neka bude : ,,Cara tm kobjasnijo,,

11. jes malo gej, možda bi bilo okej da samo na mančine postere se stavi

12. A šta mislite o mogućnosti da SAMO na odabrane da se stavi votermarka?
    Npr., poster koji završi u odabranima, neki od modova mu doda votermark...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.