Prijava

...ali ovu pricu o jednakosti nemoj da mi prosipas dok si moredator :p

šo? isti sam ko svi, samo za nijansu ugroženiji
:)

"Ja sam da se sajt sruši i svi pošalju kući, jer su neki ljudi na sajtu pomislili da su njihove ideje napredne..."

Hahahahahaha

u pravu si, možda nije trebalo nekim članovima da popuštam, tolerišem i žmurim na neke stvari. jeste pomalo nepravedno prema ostalima :)

Mislim da bi bilo dobro da na sajtu bude nešto kao spisak članova onlajn, kao i spisak gostiju(gost1,2,3..34 itd.). Znam da postoji ono , autori po poslednjoj aktivnosti, ali mislim da bi ovo bila super dopuna, i estetski i korisno . npr. na margini sa strane.

Jeste noriscak, i cim ti neko rokne minus da pogledas na marginu sa strane:)
--------------------
znate sta bi bilo bilo dobro, a i smanjilo bi muke moderatorima:
Ne ugrozavaju samo hejteri objektivnosti,ja mislim da su lajteri mnogo opasniji...mislim hejtovanje je ilegalno a lajtovanje nije!

uvatis novog pogubljenog clana, pohvalis mu prve 2-3 defke i kad dodje pohvalis ga na chatu i eto...u plusu si onoliko koliko imas definicija...

Ja bih to ovako resio (ako je izvodljivo mada mi se cini da bi usporavalo sajt) kad neko pregleda def. od nekog autora u opici mu +/- na prvu da nemoze da glasa na definicije od istog autora 1 min(30 sekundi)...smorice se kad mu opici par pluseva(minusa)... ili ce biti primoren da procita njegovu definiciju i shvati da za dobru defku daje - ili + za losu....to ce da ga nervira i prestace vremenom to da radi!

i moderatori ce imati manje frke oko vijanja hejtera, mada ce paljevine da se javljaju kad vide da svakih 30 sekundi dobiju - :)

razmislite...
S ljubavlju, Sos.

Nesto slicno sam i ja imao planu ali malo rigoroznije (spominje se ban :)). Mislim da ce ipak hejteri/lajteri cekati taj 1 minut :)

Pa bilo bi lepo da ima opcija da možes da vidiš sve svoje obrisane definicije, Meni jako bitno

e to je dobar predlog, ja sam ih juce jurila po groblju dok sam pala mrtva.I samo sam jednu nasla i nisam mogla vise da trazim.

Ma ne mogu više da se vanipirišem! kaizene brate pomagaj!

ja sam isto to hteo da predlozim,npr u mom profilu VULE95-broj definicija 107-prikazi ih,obrisanih definicija npr.100-prikazi ih
ideja je extra

sos, nisi me razumeo. Imas sajtove na kojima u marginama stoji spisak svih članova, pa nek ih je i 3000. Samo da članovi onlajn budu crvenim slovima i to bez pomeranja redosleda, da bi se izbego uvid u ocenjivanje.
kako hoćete, kaizen se nije izjasnio... jasno mi je

p.s. vuletov predlog nije loš, dobro je videti kakve je neko imao bisere

ja imam negde oko 100 obrisanih sigurno,ako ne i vise,da vidite samo te odvale sa poceetka

Ja i dalje zastupam ideju da za glasanje bude potrebno 50 +. Tako bi se resila oba problema, i lajkera i autolajkera i hejtera... Sad se 50 + lako nakupi, a kog ne mrzi da pise defe samo da bi hejtovao, neka mu onda, nek uziva ako ga ne uhvate...

Podržavam predlog!

podrzavam ali zamisli da je tek novi sajt i svi su na nuli ko bi glasao?

bio je nov pre dve godine... nego, zamisljam hejtera kako se muci da smisli dobru definiciju samo da bi mogo da me ishejtuje i sve mi nekako toplo oko srca. jos bi mogo da se postigne i pozitivan efekat :)

:čeka da im Surovi sruši maštarenja: :)