Prijava

zenski orgazam? :/

da džimi, stvar kulture, kinezi su užasno zatvoreni i intima im je svetinja. generalno ne ispoljavaju nikakve emocije (čak ni prema sopstvenoj deci) a kamoli da pričaju o seksu. dosta su infantilni po tom pitanju. plus, ne plaše se smrti toliko, opet stvar kulture... :)

Transfer blama. Kao da se od njegovog izgleda svrsava.

Ти си трансфер блама. Немој да ми стављаш у уста оно што нисам рекао.
''Ложити се на неког'' не значи само ''ложити се на неког физички'', немој да ми тривијализујеш ставове. Јефтино је и прозаично.

Ženski orgazam nema svrhu, kao ni muška sisa.

Касније ми је неко објаснио да је то као ствар културе

Само би ти рекле да их драже такве ствари у кревету...

Daj, molim te, mozes da se lozis na nekoga koliko zelis i da opet niste seksualno kompatibilni. Tvoje poznavanje seksa je transfer blama.

nezaboravka, višestruki je nekoliko za redom...

i orgazam je društveno determinisan! fak jea :D

višestruki je nekoliko za redom...

Ja ovo samo dva puta doziveh, jednom sama, jednom sa nekim. Kako ovo radite?

Daj, molim te, mozes da se lozis na nekoga koliko zelis i da opet niste seksualno kompatibilni. Tvoje poznavanje seksa je transfer blama.

Можда јесте скромније од твог, али ипак...
Да сам на твом месту, не бих се хвалио.

Aha... Ja sam mislila da to znači da te zdrma nekoliko odjednom i da onda ne znaš za sebe :))

Pa sa takvim mestanskim mentalitetom potpuno razumem sto mislis da nije za pohvalu to sto sam spavala sa vise od jedne osobe.

Upoznao sam neke Korejce, oba pola, i takođe imam utisak da je kod njih prilično tabu tema seks i ostala priključenija koja idu uz to. Nekako su mi šuntavi po tom pitanju, majku mu. Recimo, znam da neretko cura izlazi sa momkom po ko zna koliko meseci u bioskope, diskutuju o raznim stvarima, pričaju, vode se samo za ručice i pre nego što veza "profunkcioniše". Definišimo to nekom "pred vezom", kako god.
Generalno su stidljivi, ako hoćeš da opasno postidiš Korejca, samo mu spomeni nešto u vezi seksa, pa čak i ljubavnih veza. Onako žuti kad pocrvene, postanu narandžasti.

Pa sa takvim mestanskim mentalitetom potpuno razumem sto mislis da nije za pohvalu to sto spavala sa vise od jedne osobe.

Пуца ми ментула што си ти ''спавала'' с више особа.

Ne razumem to tvoje

ментула

na kom je to jeziku?

EDIT: Lemaja, stvarno izvini za spem, necu vise, jako je kul tema, ja bih volela neki tips takodje.

Kako ovo radite?

jbg, stvar trenutka i nivoa napaljenosti. za ovo zaista nemam recept, uvek je spontano. i naravno, zavisi od jebača! :)

mozes da se lozis na nekoga koliko zelis i da opet niste seksualno kompatibilni

ovo je apsolutno tačno. davno, davno, mi se desilo da je muvačina sa nekim likom bila toliko hot da je bila gaće-same-spadaju situacija. međutim, kad je došlo do konkretnog tršenja, situacija je bila gledam-na-sat-i-mislim-se-šta-sutra-za-ručak... oboje smo bili u neverici kako je to moglo da se desi. probali smo još par puta, bilo sve gore od gore, i na kraju se prijateljski rastali...

na kom je to jeziku?

На латинском.

davno, davno, mi se desilo da je muvačina sa nekim likom bila toliko hot da je bila gaće-same-spadaju situacija. međutim, kad je došlo do konkretnog tršenja, situacija je bila gledam-na-sat-i-mislim-se-šta-sutra-za-ručak... oboje smo bili u neverici kako je to moglo da se desi. probali smo još par puta, bilo sve gore od gore, i na kraju se prijateljski rastali...

Auuu koji bedak

Џими, хоће да каже да си конззерва, да зато размишљаш тако и да не знаш довољно о сексу исто зато.

''Spavati'' sa nekim je kad vodiš ljubav sa partnerom i ostanete u krevetu posle toga, a nešto sasvim drugo je kad ti lik iznabada pičku kurčinom u parku. Nikad mi nije bilo jasno zašto sve devojke stavljaju ove dve stvari pod isti koš.
Valjda ružnije zvuči da kaže ''izjebo me na klupici i svršio u usta'' pa se onda vataju za to spavanje..