Prijava

Lemajo, pogledaj taj video gore što sam objesio. To su puštali putnicima u avijonu, da se obrazuju i da znaju da zadovolje svoje žene. Eto šta je Amerika.

Ps: da ne ispadne da sam dosao sa namjerom da spemujem, ja mislim da je najbolji nacin da se djevojka dovede do orgazma da je prvo DOBRO napalis i da predigra traje jako dugo i tek kad vidis da se nalozila da ne zna za sebe pocnes.

Jao, al transferišem na ovoj temi.
Pa pratim devojku i njene reakcije, menjam ritam na osnovu njenih reakcija, vidiš po faci devojke dal uživa ili se folira za to ne moraš da budeš posebno pametan.
I iz nekog mog skromnog iskustva devojke vole da muškarac (u ovom slučaju ja) bude dominantan, ne mislim u smislu da joj zavrne ruku i nabije ga u rč, nego da muško predvodi.
A pošto meni seks ni ne znači ništa posebno niti mi prija nešto posebno onda mi nije ni teško da ''žrtvujem'' svoje zadovoljstvo zarad toga da ona uživa.
Osim jedno dve devojke koje sam imao, koje su onako u krevetu baš kurvaste i znaju da rade svašta, a ja bio sa njima ko što mi kažemo nekad za vas ''ko kobila samo legneš i raširiš noge'', znači nema govora da im je nešto prijao seks samnom, al zato kad im posle kažem ''jebote al se jebeš ko profi pornićarka svaka čast'' odma im osmeh od uva do uva, a ego im poraste do plafona.

dub, užasno mi spor net, moraću malo kasnije da pogledam

A pošto meni seks ni ne znači ništa posebno niti mi prija nešto posebno

Brate, nemoj da mislis da imam nesto protiv tebe jer stvarno nemam, ali ŠKK???

Brate, nemoj da mislis da imam nesto protiv tebe jer stvarno nemam, ali ŠKK???

Jebiga, možda sam zvučao konfuzno, al sam seks kao seks je po meni precenjena stvar, mislim da bi ladno mogao da izdržim godinu dana da ne jebem ništa bez problema. Dok znam likove koji posle nedelju dana počnu da kukaju kako kriziraju...šatro od malena se druže sa pičkom pa im sad strašno kad nemaju gde da ga stave.

petre, ti si ko stvoren za brak ;))))))

Lemajo, uze mi reč iz usta :)) Još se trudi da devojka pored njega više uživa... Ko bi rekao da je Petar takav... ;)

seks kao seks je po meni precenjena stvar

+1

Као и све што је телесно.
Мислим, кул је то све, али је свет тиме преоптерећен. Нарочито су сексом оптерећени они који га немају. Из неког разлога.

Petar radi autoadvertajzing! :))
Ćao cure moje,kako ste mi vi ? :))*

Još se trudi da devojka pored njega više uživa...

Paaa....možda je to iz nekih sebičnih razloga, jer kad se devojka oseća srećno i zadovoljno ja znam da se tako oseća zbog mene, a to hrani moj ego i onda se i ja osećam lepo. Al dobro...bitno da je posle lepo i meni i njoj :)

Нарочито су сексом оптерећени они који га немају. Из неког разлога.

Па оптерећен си да пробаш каква је чоколада кад је сви хвале каква је, ко свака ствар на свету само подигнута на виши ниво јер око ње се врти цела индустрија и историја...

"ni jedno dobro delo nije nesebično" joey :)

džimi, poznajem nekolicinu ljudi koji itekako jebu, i što više jebu to su sve opterećeniji. svima njima se ta manijakalna potreba za seksom svodi na jedan razlog - strah od smrti... al to je sad druga tema...

Imam isti trip ko peNzos. Mnogo mi draze da vidim zenu da svrsava, nego ja da svrsim. Osecam se kao egoista, a to ne volim. Elem, ispricavam se na spemu al' mi nijedan tip ne pada na pamet trenutno. Pisacu mozda sjutra.

Па оптерећен си да пробаш каква је чоколада кад је сви хвале каква је, ко свака ствар на свету само подигнута на виши ниво јер око ње се врти цела индустрија и историја...

Кад смо код оптерећености, то ме подсети на нешто. Изгледа ми, а можда грешим, јер је то моја слободна процена, да су оптерећенији сексом у земљама где је мањи природни прираштај, а можда би требало да је обрнуто. Пре неколико година сам се дописивао с неким кинескињама (замисли, ја се дописивао с азијатима), и кад год бих покушао да пребацим тему разговора на секс, не би ми успевало. На крају кад бих некако успео, добијао бих информације о томе како оне никад не размишљају о сексу, ништа их не ложи, никад јебено не мастурбирају. Мислим се, мајке вам га набијем, има вас триста милијарди, а никад не размишљате о сексу. Касније ми је неко објаснио да је то као ствар културе, да не желе то да испољавају и да причају о томе. Е сад, Лемајић, ти си синолог, можда боље знаш те ствари.

Ćao, Gogo! :))

Pa dobro, Petre, bar si iskren...

Što se tiče teme, mislim da se ne treba toliko time opterećivati... Neki kažu da žene mogu da dožive i višestruke orgazme i da je to na neki način njihova prednost u odnosu na muškarce... Ne znam kako se manifestuje, odnosno, koja je razlika u odnosu na jedan orgazam...

Брате, нађеш дечка на кога се ложиш и доживиш оргазам.
Какви покрети, какве позе, какви бакрачи...

Transfer blama. Kao da se od njegovog izgleda svrsava.
Skvrting je ekstremno nehot meni, jednostavno izgleda neprirodno, bljuv.

A tip recimo koji kod mene pali je da stanemo pre kraja skroz i tek kad se stabilizujemo krenemo opet. A duga predigra nikako, smori me mnogo.