Prijava

Da li vam je lakše (i lepše) da doživite orgazam dok se samozadovoljavate ili sa momkom (ili devojkom)?

Lakse sama, brze naravno, ali je lepse definitivno sa drugom osobom.

a nešto sasvim drugo je kad ti lik iznabada pičku kurčinom u parku.

A kad te momak iznabada (?!) ?

Ubedljivo najjača poza za to je misionarska sa njenim nogama na muškim ramenima. Ne treba ti ni minut, ako znaš da jebeš.
Jedna moja bivša je mogla da svrši samo ako se jebe otpozadi, to ni danas ne kapiram.

Џими, хоће да каже да си конззерва

И ово је феномен. Као, неко је конзервативан ако мисли да не треба често мењати партнере (како мрзим тај израз) и кад је умерен, а модеран је ако је раскалашан и промискуитетан. Ја мислим да је баш обрнуто. Промискуитет и претеривање у сексу изједначавам са неким назадним, застарелим, малтене животињским вредностима. Ако ти не можеш да обуздаш неке примарне нагоне, онда си јебена животиња, шта онда очекивати када се ради о неким узвишенијим, компликованијим нагонима.

А можда ја претерано серем.

Џими, није промискуитетан свако ко је имао више партнера. Можда су то све биле везе, откуд знаш? Не мора да буде тако као што ти замишљаш, јебање без икаквог смисла. Да ли је по теби промискуитетан неко ко је... На пример променио 10 партнера, за десет година колико је сексуално активан, а све су биле везе од по годину дана?

A Dzimi, zasto je promiskuitet ako ti posle raskida veze i odredjenog vremena (kratkog doduse) nastavis dalje? To sto nemaju svi srecu i/ili prokletstvo da upoznaju osobu nakon toliko cekanja sa kojom ce biti dovoljno srecni da ne raskinu ili se lagati da su isto, zasto ih to cini promiskuitetnim?
A moja omiljena, btw, je otpozadi naslonjena uz nesto. Mislim, kad vec pita Lemaja.

džimi, oftopikuješ, da ne kažem spemuješ. il doprinesi temi, il tamburu kupi.

Ја знам једну девојку коју излуђује одлагање. Оно, да не сврши него стане пред крај, охлади се, па онда опет и тако неколико пута. Онда експлодира тако када сврши коначно.

Ženske, zbog čega ne volite oral? Mislim na oralno zadovoljavanje vas. Veliki broj devojaka koje sam upoznao ga uopšte ne voli, a moje drugarice ga uopšte ne upražnjavaju.

Kakve veze ima promiskuitet sa ženskim svršavanjem u rafalima?!

Billy, samosvesne previse da se opusti. I meni treba vremena da bih dosla do toga, intimnije mi je od same penetracije, jebiga.

Ја знам једну девојку коју излуђује одлагање. Оно, да не сврши него стане пред крај, охлади се, па онда опет и тако неколико пута. Онда експлодира тако када сврши коначно.

Joooj, i mene;)

Što ste proklete, nećete da svršite, nego bi još da se jebete, deckho?!

bili, ovo što kaže pufnica. a pored toga, i zato što većina tipova nema pojma šta i kako treba da rade dole, pa se devojke smore i odluče da potpuno batale celu stvar.

e sad, postavlja se piutanje, zašto devojke bataljuju umesto da vam objasne? zato što su indoktrinirane da ne traže, da je to sramota, da ne pitaju, i zato što, pobogu, O SEKSU SE NE PRIČA! mnoge devojke osećaju da ako pričaju, ako pitaju, ako traže onda su automatski promiskuitetne. eto.

E, ja ne volim takodje oral da pruzam devojkama. Ne znam, ne osecam se kao da to dobro radim, iskreno, valjda zato sto sta god da radim potpuno istu reakciju dobijah od jedne devojke i onda vise volim da se zavalim i cekam. A ja bas dajem uputstva, da i debil shvati.
A jos jedan tip koji kod mene pali je tizing dok ne izludimo.

e sad, postavlja se piutanje, zašto devojke bataljuju umesto da vam objasne?

Ni meni to nije jasno, ja sam svoju sadašnju devojku sa kojom sam već duže bukvalno udavio da mi objašnjava šta i kako joj najviše odgovara i sto puta sam joj rekao, bolje mi reci šta ne radim dobro, a ne da se palim nešto i da ispadam smešan.

Mada ni muškarci ne govore devojkama šta ne valja....recimo, velika većina vas nema pojma da ga glaba, kontam da ja kad bi uzeo da pušim kitu nekom da bi taj svršio za minut i po, vi il ga grizete il samo sisate onaj smrdljivi glavić ko da je lizalica, pa opet iz ne znam kog razloga ćutimo i mi.

zašto devojke bataljuju umesto da vam objasne?

Meni ne treba da se objašnjava, ololo. :)

Pa Petre, budi dobar i podeli, jebiga.

Pa Petre, šta ćutiš koji kurac? Tvoj je nije komšijin, gukni.