Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ajde ako vidiš ovo u narednih desetak minuta javi se da opletemo jednu
evo taman sam naleteo, ne merem sad slava je pa nije red. za nekih sat vremena?
e jbg moram da štrebam kasnije... srećna slava lolo
onda cu sam :( fala cololo
Dodajte me na acc efraguser1 i ko mi traži gift, poslaću mu :).
Prvi put u Doti 2 igrao s Lanayom.
http://www.dodaj.rs/f/9/sf/2f08D7JO/untitled.png
Ufff, a slaba Lanaya dao bog :-)
Nerfovali malo lanayu i batridera u poslednjem patchu :'(
da, batrider sada ne moze da te napada dok te drzi lasom
E jel velika razLika u odnosu na keca? Jel su slični ajtemi, magije, heroji? I gde đuskate?
Ma slab je to heroj, nego ja predobro igram. :) Mnogo jak heroj. Doduše, kad sam igrao protiv nekih slepaca, baja krene da me smara s Lanajom, ubije me jedno 2 puta, ja se lepo iznerviram i kupim dast i najebem mu se majke majčine. :D
Pa znaš kako Arlovski, u suštini i nije. Vizuelno je prilično drugačije, ali suština je ostala ista, narafski s malim promenama. Džuskamo preko Stima, kako i dolikuje.
Ja odigrao kod druga juce jednu sa Snajperom i jednu sa nekim likom sto ima ulti da stvori neko vatreno cudoviste sa lancima. Svidja mi se mnogo igra.
Bas sam razmisljao nesto, vizuelno treba uporediti ulti od tog lika i od Eni iz LoL-a. Ultiji su slicni, ali zato graficki kako je uradjeno... Nebo i zemlja.
Ma znaš ti koliko je stvari iz Dote prekopirano u tom LoL-u. Ortak mentol to igra pa znam. Ima i nekih gotivnih stvarčica, ali to mi brate izgleda k'o da je pravljeno za decu od 13 godina. Baš onako preeeeeeeeviše detinjasto izgleda.
Jeste, tu se slazem 100%. Igrao bih ja Dotu, ali nema ko da me nauci sustinu. Ovi likovi koje ja poznajem i igraju Dotu, nisu osobe sa kojima bih voleo da ulazim u bilo kakvu pricu. Plase me :)
Ovaj drug kod kojeg sam igrao, nije iz mog mesta, tako da on odpada kao mentor :)
Uči je sam vremenom. :)
Osnovne stvari ne znam, to me jebe :)
Puppet ovde imas nesto malo o osnovama, prodji kroz temu pa vidi
http://vukajlija.com/forum/teme/21898-warcraft-3-dota?strana=1#post_1080208
Ja sam sam naucio dotu, pocevsi od toga kako se sklapaju itemi, jer nisam znao i kupovao sam samo recepte. Vremenom sam naucio imena itema sto mi je znacajno olaksalo trazenje istih. To moras sve sam, nema vajde od toga da ti neko objasnjava zilion stvari, pogotovo zato sto se svako malo nesto menja u novim verzijama.
Poceo sam da je igram kada je bio sneg na mapi jako malo heroja, itema i pizdarija, a sada se mogu pohvaliti da sam toliko bolestan te znam cak sta svaki heroj govori, cak i kada stiskas F1 jer onda kaze nesto sto uglavnom nece. Strasno :)
Secam se te dote po snegu, na pocetnoj spici bese magina stojao u reci? :)
Inace tada je riki bio najimba heroj, ulti mu je bio ono sto sada witch doctor ima, samo nije bio channeling ( O.o ) a medju ove 3 magije su bili blink strike, ona pasivna sto mu daje bonus kad bije s ledja i permanant invisibiliti ( sad mu je ulti )...
Jel ima neko key viška za ortaka?