Btw, otis'o u petak sa ortakom do igraonice, da probamo combo neki, kad tamo gomila klinaca, jebes mi mater ako imaju vise od 11 godina - igraju lol. I dve likuse, malo starije tipa 8. razred svadjaju se koja ce na koji lejn i koja ce da uzme Ashe, haha.
Sto volim kad pikam dotu pa me dete pored pita 'sta je to?' i 'sto imam tri iste magije
?' kad igram SF-a :))
imam ja.
иам и ја
Jebala vas dota. Je l pika neko lol?
jebo te lol po sred pičke.
LOL GOVNO! najveće!
Ne rise.
tako je! spalimo lol i svu decu što ga igraju.
лол играју пичке, нолајфери и кале
Hahhaha ma duvajte ga.
alo, bre, nemoj da diraš kaleta. naljutiću se na tebe.
Ko ne može da igra Dotu, igra lol ... uaa
срце ми сламаш шуро :/
десам ја ишта лоше реко о господину?
doduše nisi ga stavio u grupaciju ni pičke, ni nolajferi, pa valjda je to okej o.O
наравно, он је институција
http://www.youtube.com/watch?v=PJQQbs17aqQ
Jeste, to je bio loadscreen :)
Slusaj ovog Snup Doga... Verujem da dotu nikada nisi ni probao da igras, ni nemoj, drzi se te izdrkotine za decu do 6. osnovne. :))
Btw, otis'o u petak sa ortakom do igraonice, da probamo combo neki, kad tamo gomila klinaca, jebes mi mater ako imaju vise od 11 godina - igraju lol. I dve likuse, malo starije tipa 8. razred svadjaju se koja ce na koji lejn i koja ce da uzme Ashe, haha.
Sto volim kad pikam dotu pa me dete pored pita 'sta je to?' i 'sto imam tri iste magije
?' kad igram SF-a :))
Ja volim da gledam na YT kad neko dominira sa invokerom.
On je sjeban jako. Samo udjes u stos sa kombinacijama qwe i to je to. Posle ide glatko. Wwq r, qqq r, eew r, qwe r.
Meni je receno da je on najtezi heroj.