U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
daj bre da pravimo medjusobno mozda neko bude hteo da me iscita
ja se juce vratio iz kotora, danas idem opet, moram dispostujem rifres festival hehe zz
igram ja ovo od skoro, 7 level
masala
156721775 evo ko hoće da me doda
pazle zemo nedelja?
Moze veceras.
ajmo sad oko 7? al mogu jednu samo
meni odgovara al me muka da igram ako neće kobe i ne znam je l arlovski ima fudbal pošto neđeljom valjda idu na tu veselu manifestaciju
meni odgovara al me muka da igram ako neće kobe i ne znam je l arlovski ima fudbal pošto neđeljom valjda idu na tu veselu manifestaciju
E ne znam časti mi oće li mi internet radit oko 7 normalno još uvijek me izbača ako bude moglo dog ćemo se, samo nek me arlovski cimne kad se okupite pošto sam sa drugog naloga.
Ja mogu oko 10-11 veceras, aj se javite ko moze...
+1
Mogu i ja da igram od 12, javite se ovde.
ja necu igrati veceras
Mene čak više i odgovara poslije 12 jer mi tetka visi na internet do tad tako da zna da laguje tu oko 11 mada oko 7-8 prestaju oni dropovi uglavnom
usra se
tu je kobe sine, nije isao na rifres, no kes no kes za suplemente pa nema smisla ici ne li ... tebe nema pazle... elem, mogu i ja veceras oko 12, pa do ujtro kad ocete ... Inace vi svako malo ne mozete, kad igrate vi dote ljudi?
Viđi zbilja nijesam ulogovan lel. Aj viđi ovo odo ja da jedem, pa ćemo tamo oko 8 ako nie frka taman da budem siguran da me dropovati neće
Ae mozda da opletemo jednu, ocu diskocim sa ekipom, pa se vratim ono 11-12 kad se smorim (lazem, ne smijem preko 11, tata me ne pusta) pa tad nastavimo ...