Dota 2

1. Огма
    Dark Seer
    Vacuum cooldown rescaled from 28.0 seconds to 28 seconds
    VAU KOJI NERF OMGOMGOMG

Pređi strelicom miša preko "ld" u cooldown.

Kobe BraTe
    I da, može li neko da mi objasni promjenu za meepa? što je fora?

Samo tehnička promena. Pre, kad si imao boots na određenom item slotu kod glavnog Meepa, kod ostalih Meepoa su boots uvek bili u gornjem leom slotu. Sad su boots na istom slotu kod drugih Meepoa, kao kod glavnog Meepa.

2. Wow, kakva promjena,zajebano vrlo ...

3. neveermor jebeeeee mame

4. Баш ми је драго што су рикија гејчину нерфовали нако... Само што би му заменио блинк и бекстеб, да ово друго буде улти, то је прејебена мађија, да се не лажемо...
    А како нису сјебали тускара, ајд леба ти? Њему су шардови били примарна ствар, јеби га, могао је лакше да зароби, вако мора да гања стално, јебатга... Један од хероја који је преживео највише ребаланса од кад је убачен јебено... Само му мењају нешто, сваки печ јебени...
    Сад је клинцман оп са дезолатором, значи гг вп ез, одма после орхидеје, не видим каунтер на то уопште, само ако играч има скила, афкорс...

5. ja sam definitivno najgori storm igrac .. to jesam 100% i nikad necu naucit da igram toga heroja posranog

6. Зашто децхко? Само треба да смараш ултијем редовно... И њему би увео да мора одређени рејнџ да пређе, типа 150 минимум каст, вако немореш да стигнеш га удариш јебено...

7. Kakvi to brate, ne umijem, nece, ne radi dmg ... Sve da mi stave da prva radi 750 pure dmga, ne bih kripa jebenog ubio ...Storma i druida nikad necu naucit da igram .. majku im jebem

8. Ахахаха, а лак је сторм у пичку материну, само ти треба нерава да чвакаш стално Р, јеби га.... А друид јес јебен јер му треба камара фарма, јебеш му матер... Херој који неморе да се засити са голдом, колико год га имао... Ипак је 12 слотова мало оп...

9. Pređi strelicom miša preko "ld" u cooldown.

Cooown?

10. оћемо доту арловски?

11. ae sad skidam update za 10-15 min fazon

12. m4sk3
    add me pa da igramo svi, jelte...:*

13. meni se ovaj pec mnogo svidja sve mi jebes, volimo te valv
    fantom kanser je prejjak sad, znaci mnogo mi se svidja
    o nevermoru da ne pricam, animacije vrhunske, izgled ono, nije lose
    a klinks ko moj omiljeni heroj (pored kente) ce sada biti jos jaci, slava valvu, bas je slabo pikovan a ekstra herojcic
    jes dosta situacionalan pik al picka mu materina ako vidim da nam treba hard hiter, ganker, ovo ono, pa kog cu pre da pikujem nego njega
    pazite sta sam reko, od ovog peca pa sve dok mu strele ne budu opet AM difjuzal i caoooo jebes dezolator s njim imas samo demidz, dezolator ce biti za popisavanje, difjuzal brt imas agiliti, jos i na lvl 2 jos vise, imas ovo govno kad ti bace dast ili nesto, imas taj mana burn koji daje ajde malo vise demidza i nije bitan toliko na klinksu koliko taj aktivan slou i dibaf koji ti treba protiv picketina koji beze kad te vide PA NARAVNO DA BEZE DAJ MI SLARKA ILI MEDUZU JEDAN NA JEDAN NEKA MI STANE NA CRTU KO SME ORHIDEJA DIFJUZAL LVL 2 EM KA BE I DEDALUS i cizmice naravno namestene na agiliti I LEPTIRCE JEDNO ZELENO ZA JOS AGILITIJA I SAMIM TIM ATAK SPIDA PA KAD BEZI NA DVA HITA AKTIVIRAS TO NOVO GOVNO I STIZES TO GOVNO I SAHRANJUJES GA o baterflaju pricam da ne dodje do zabune u doti leptira nema ali baterflaj je na engleskom leptir pa zato JEBACE NOVI KLINKS!!!!!!!! <33333333

14. Brate ne valja difjuzal pogotovo uz orhideju, mozda uz bkb al uz orch ne jer ako bacis orh a onda difjuzal skidas mu sa difjuzalom sajlens.
    Juce sam ga bas igrao i fazon u dvadeset i nekom minutu vec 19 1 skor, prejak je pogotovo za pub. Orch dezo i buriza krcaju iz 2-3 udarca max, sad kad strele vise nisu orb clinz je i opak pusher sa dezolatorom.

15. ja kog god heroja da uzmem prejak sam za pub

16. Koliko god liga legendi odisala nikakvoscu nikad mi ni za pola stotinke zakocila nije, steam je govno.

17. isto i meni super mario evo ga skace i kupi zivote samo bije

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.