Dota 2

1. lnace da mi srbi imamo para hvalili bi taj steam kao najbolju stvar ikad izmisljenu

2. Stim je prejaka stvar. Dodajte me, golf II ime moje je.

3. hahaha ali nova zakrpa, bolje da su napisali cirilicom PEČ

4. Без Шећера
    Баш ми је драго што су рикија гејчину нерфовали нако...

Da li su ga baš nerfovali? Pl takođe prejak

5. lanser je sad jos veci kanser

6. за рикија кажу да је имба, не нрфован.

7. Brate naj imba je Clinz sad sigurno. Jebe heroj kolko je jak. Bukvalno posle 6. lvl-a kreces da farmas heroje kolko je ez. pogotovo na ovom nasem nivou, jebe.

8. а арле како стоје ствари соном новом руном јел ваља то?

9. Preljepo! Mada je sad botl pre op na pocetku.

10. оћемо да играмо вечерас?

11. A jbg iskljucili mi net nizam platio! Jos juce igram partiju to sa clinzom i fazon dvajes i neki min ja imam fazon 19-20:1 skor i iskljuce mi net mamu im jebem tako da sad imam i ban pride...;(

12. add me on steam ID 196053984 pozz

13. Clinkz nije imba. Možda je bafovan u smislu što mu druga više nije attack modifier, ali zbog masivne promene metagame-a (oni koji imaju ranu prednost, imaju veće šanse da najebu ako naprave čak i malu grešku).

Zbog toga je Clinkzu, a i mnogim mid game herojima opao win rate. Kod Clinkza sa 44% na 40% i sad je među 10 najgorih heroja što se tiče win rate-a.

Source of data: http://www.dotabuff.com/heroes/winning?date=patch_6.82

14. Ovog eartha retko ko zna da igra, a viđao sam par puta da likovi prave haos sa njim..

15. Nema sta Clinz da najebe- Clinz jebe! Samo ako znas da ga igras po pravilima i da ne rizikujes nego juris solo kilove cim uzmes ult poseres se u gejm ez, suportovi bukvalno budu tolko siromasni i bez lvl-a da je to smesno. Naravno pricam o nasem nivou, dok za competetive je bas bas situacional.

16. Lanser je OP, ostalo ok.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.