Dota 2

1. Pa jes ono op al ima par dobrih kauntera, cini mi se da Legionova prva jede iluzije kao i OD sa prvom koja diluje neki bolestan dmg iluzijama.

2. nijedan heroj nije op jer sve mozes kanterovati i svaki ce biti op ako uhvati farma, moze biti i lion op sa blinkom dagonom 5 aghom i sipstikom, kapirate poentu. licno nikad nisam voleo klinksa i mislim da ovaj patch nece to promeniti. ok je kao heroj, ima taj 522 ms windwalk, dobar ulty ali opet ga lako useres ako imas stan i dast, prelako mu je sjebati early game i onemoguciti ga da bude upotrebljiv kasnije a on nije heroj koji brzo farmuje i lako se vraca tako da ga sklanjanje orba nije ucinilo op.
    za lancera ne znam, nisam najbolje skontao kako mu funkcionisu novi spelovi, ali sumnjam da je nesto prelud, s obzirom da nema escape lako ga je gankovati uz najobicniji dast.

3. Kakav dast protiv Lansera. Lanser više nema invis. Sad ima blink sa delay-om od jedne sekunde, a tokom delay-a je u Phase Shift fazi kao Puck. A nakon blinka stvara dve iluzije.

BTW, trenutno Jerax strimuje: http://www.twitch.tv/jeraxai Verovatno najbolji Earth Spirit igrač na svetu.

4. уф како су их подељали на лејну горе сад гледам.

5. хахахаха шта им раде не могу кил да узму

6. e jebiga, mislio sam da mu je to ostalo, nisam citao changelog za njega, samo za seekera.

7. Da. PL više nije split pusher, sad je team-fighter. Juxtapose (nekada treća) mu je sad ulti i ima 50% šanse da u napadima stvara iluzije (stari Juxtapose je imao samo oko 12% il' tako nešto), ali iluzije traju samo 8 sekundi. A treća mu je sad povećanje brzine kretanja kada se krećeš ka neprijatelju (kad ga right-clickuješ). Prva je i dalje Spirit Lance.

8. Sve je lepo nego ajd zaleti se, ajd zbuni protivnike, ajd stvori 300 iluzija..previse je. Jedino da uzmaju ES svaku partiju protiv njega.

9. ahaa, donekle sam pohvatao, moram jos sam da ga isprobam. sto se mene tice navijam za povratak teamfight mete jer je push dosadan i za gledanje i za igranje.

10. znam ja kaolina vrlo dobro, dosta jak heroj moze da sjebe ceo tim ultijem ako se postavi pravilno

11. Grifin i David nafidali i pobegli sa stima lolo

12. немој да те ишутирам јебено :Д шта сереш ти са мађијем сам имао 7, 8 килова јебених уз потпно супортовање, и ти арловски шта кењаш ти мајке ти шта стандардно :Д

13. lanseru su sad ogranicene iluzije, moze mislim 20 da ih ima najvise, ili 10, nzm
    a sansa da napravi iluziju je 40 posto
    mnogo mi se svidja u ovom izdanju, jebeni dopelganger sa 10 sekundi kuldauna, bolje nego fejs sift puka
    inace te dve iluzije sto stvori njegovo W su do jaja
    fazon jedna siba demidz a prima 300% demidz, dok druga ne siba demidz a prima 100% demidz, tako da mozes da se vadis iz govana lako
    https://www.youtube.com/watch?v=k1UOHYLhYKE

14. Лептејебо, колко нејебача на једном месту.

15. A šta kao niste utekli sa stima pre no se gejm i završio, šta kao niste šta šta? (:

16. eeeee probao sam lancera kancera, jebe keve koliko je lud, ali ga je lakse gankovati nego pre, nema vise gej invi. sve u svemu jako je lud kad uhvati farma.

17. mada mu smanjili i agiliti gejn sto je dobar potez jer je 3.3 stvarno bilo previse, ja s njim maksujem prvu, pa iluzije, a drugu, ovu nevidljivost, uzmem samo jednom i tako mi stoji jer od levelovanja si imao samo manji mana kost, isao nam na stats uvek
    sad je malo izbalansiran, ali i dalje je jak ko zemlja

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.