Dota 2

1. A brate ispizdeo sam, lik ima poslednji pick i svi mu kazemo da uzme silencera za suport i dobijamo sigurno, i on degen ga uzme i krade farm Luni u lejnu i farma midas do 25.min a umro je fazon bar 10 puta, i baca ulti samo ako moze da spasi sebe i uvek umre i baci ult bzvz. Lepo sam hteo svih ovih 10 meceva da igram tinkera ili Embera al ja jedem govna, odigro sam 2 sa tinkerom i dobio oba, a prso jedan sa emberom gde je njihov slark imao shadow blade i orchid oko dvadeset i nekog minuta a mi naravno ward nigde jbg.

2. protiv tih tako tryhard smaraca koji prave orchid za tinkera uzmes ciklon i ez.

3. Ma to mi je bilo kad sam igrao embera, imao sam do jaja farm i fazo 5 : 1 skor i onda je lik poco da me farma ko kripa, nisam uzeo item 15-20 min od kad je on uzeo orchid, sve izvardano a mi ni jedan vard, bukvalno je samo mene jurio po mapi.

4. i jednog umisljenog engleza

Samo ću reći me mid pls, lycan mid so stonk. I need babysitting and gank on mid pls.

5. kakav car, mogao je afk farmovati gore umesto na midu i dobiti partiju lagano, a ne otici sa lycanom na mid cisto da bi otisao. ljudi ne kontaju poentu mida, jedini razlog da ostanes na lejnu je ako ubijas njihovog mid heroja ili eto ako nema potrebe za gankovima, ako se tvoji snalaze i ubijaju bez tebe.

6. ali koliko ljudi ne znaju igrati mid, recimo igraju nekog kome se uzima boca, on trci na runu sa full hp/mana cisto da je pokupi, gubi xp i farm pogotovo ako ode po obe rune, dinajujes mu par kripova i imas prednost kod lvla. generalno su losi, pushuju lane, ignorisu poziciju kripova koja je jedna od najznacajnijih stvari, koliko je lakse kad si uphill a tvoj protivnik dole, prvo ta sansa za eventualni miss pa onda bolji pregled igre i uocavanje potencijalnog ganka.

7. Evo još jednog zevsa sa sranje TD-om i nevjerovatnim brojem st... oću reći kilova.

Greentext:

>gejm počinje
    >9 minut ES dropuje
    >solo safelane vs slardar & sniper (smurf nalog normalno da će biti debila)
    >dobijam
    >uzimam kulu
    >uzimam drugu kulu
    >19 minut barake bot
    >solo push do kraja gejma dok zevs uzima kilove sa ulti
    >gejm se završava oko 30. min
    >Zevs: lol solowin! Commend me! Report clinkz noob no fight!
    >Clinkz: lol, yeah. You're pro
    >Viper: stfu noob
    >mfw uđem na dotabuff pogledam TD i žao mi da mu kažem da bi izgubio lejtgejm da mu nijesam donio onilko golda od kula
    >mfw meka viper 676 HH

http://i.imgur.com/HsaPUvs.png

http://www.quickmeme.com/img/33/3357bca9f3bc64743c3764f803fc5fe278e6fd691c062a379b74c354da1d6a8f.jpg

8. Ma EE, Dendi i Icex3 sišli s neba i pričaju o doti.
    Serete kao da ste sad iz Sijetla došli.
    Ovaj Arei kao da je TI uzeo, pa došao da ispriča nama ovde, eto, kako je to tamo bilo.
    A šta reći za Arlovskog koji svaki gejm igra sam.

w8 w8 w8, mana mana mana, ostavi mi runuuuuu, a nemojte bez meneeee, čekajte meneeee...

Omar, najgori u svom selu, a i šire

9. I sere mi se od gejmerskog slenga pogani ste gejmeri pu!

10. A šta reći za Arlovskog koji svaki gejm igra sam

w8 w8 w8, nemojte bez meneeee, čekajte meneeee...

LOOOL

11. A inace to pricam zato sto za tebe i par ljudi odavde mapa ne postoji, fazon igrate suporta i ja na wardu sa klifa u njihovoj sumi vidim da im keri krece u sumu npr. a jos svi njihovi misuju na mapi i vas dvoje kao idete u njihovu sumu ko zna zasto. Ovo za runu i manu mislim da je iluzorno i komentarisati, ako ja imam botl a ti si jebeni suport kome je dunulo da uzme runu a isto tako ne gleda da li treba nekome mana pre tim fajta, vec mu je bitno samo da je njegova puna, normalno da cu ako igram Embera npr i imam 150-200 mane da ti trazim manu pre tim fajta.

12. Arlovski, pretjerano sereš.
    A embera sa mnom u timu nikad nisi igrao.

13. Gledao sam ovo na singovom strimu. Samo se Tinker zajebao pa otišao bez iksa jednom.

14. Sva moja priča sa Arleom ...
    "ZABOLO MI, ZABOLO MI, ŠTO NE STAVITE PAUZU KOJI KURAC! PA KAŽEM ZABOLO MI"
    I onda ja tu njemu objašnjavam da mi njega NE MOŽEMO da čujemo kad mu zubode, ali kakvi, ne jebe me on 2%, svaki put mi isto kaže.. ludak:D

15. Elem, evo jedan moj arow, nije ništa poseban, ali drug počeo da pravi klipove, radi kao nešto, pa eto, pogledajte nekad nešto, bacite lajk subskrajb i to .. Evo me ka niksa, al ae, nema veze :D

16. Pa de ti je link lolooo? Ili meni zabada i net?!:D

17. Gdje ti je to, kobe?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.